autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu carne

Ardei umplut cu piept de pui, ciuperci si nuca

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Ingrediente
3 piepti de pui, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe mari, 1 kg ardei gras sau gogosari, 1 ou, 100 gr.nuci tocate cu cutitul, 1legatura patrunjel, 1 legatura marar, 1 pahar suc de rosii, 2-3 rosii, sare, piper, 100 ml.ulei, smantana

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Cele doua cepe sa toaca marunt si se calesc usor in ulei.Ciupercile tocate cubulete se adauga peste ceapa si se calesc impreuna cu ceapa pina mai scade lichidul care se lasa de la ciuperci .Se pune intr-un castron si se amesteca cu pieptul de pui taiat si el cubulete si cu nucile tocate cu cutituls.Se amesteca toate cu oul batut.Se condimenteaza si se pune sare dupa gust si se adauga verdeata tocata marunt.
Ardeii se spala,se scot cotoarele si semintele si apoi se umplu cu compozitia rezultata.Intr-o cratita se aseaza ardeii, la care se adauga, cate un capacel din felii de rosie.se pune sucul de rosii ,se potriveste ce apa in care s-a pus 1 lingura de delicat
si se introduc la cuptor circa 40 de minute.Se servesc calzi cu smantana si cu verdeata presarata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut cu piept de pui, ciuperci si nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ruladă de porc

Ruladă de porc

Pulpa de porc dacă este bucată groasă se taie pe jumătate, dar nu până la capăt, vrem doar

4 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc. Pentru

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 piepti de pui
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 1 kg ardei gras sau gogosari
  • 1 ou
  • 100 gr.nuci tocate cu cutitul
  • 1legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 pahar suc de rosii
  • 2-3 rosii
  • sare
  • piper
  • 100 ml.ulei
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si smantana