autor:

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
500 gr carne tocata (amestec vita + porc), 8 ardei grasi de marime medie, 2 cepe, 2 oua, sare, piper, o legatura marar, o rosie sau 2 linguri pasta de tomate, o mana de orez, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Ceapa, data prin razatoare, se caleste in putin ulei. Se adauga orezul spalat, iar dupa cca 10 minute, se pune rosia tocata sau pasta de tomate. Se mai lasa pe foc 10 minute, apoi se pune la racit. Coditele de la ardei se taie in forma de capac si se pastreaza. Se indeparteaza semintele cu ajutorul unei lingurite. Ardeii se spala si se lasa la scurs.
Carnea se amesteca cu sarea, piperul, ouale, mararul si sosul racit. Cu compozitia obtinuta se umplu ardeii si se acopera cu coditele-capac. Se pun intr-un vas in care se toarna apa pana la jumatate, se acopera si se dau la cuptor pentru cca 40 minute. Se servesc cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Spalam rosiile si le stergem cu un servet. Le taiem un capac, le scobim miezul si le scurgem de

7 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine):

    Am incercat reteta, au iesit foarte buni. Am folosit ardei galbeni si am facut si putin sos. Noua ne plac mai zemosi. E foarte buna reteta. Delicios.

  • Alexgirl

    Alexgirl (Chef de cuisine):

    Delicios a iesit...am facut si eu dupa aceasta reteta dar in cantitati duble...dupa ce am pus ardeii in apa la fiert am mai pus niste sare(vegeta) si cand au fost aproape gata am mai pus niste sos de tomate in apa.multumesc frumos

  • 7 comentarii

  • Ilena Bobu , 01 iunie 2014

    foarte foarte buni si eleganta mincarea

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Oul leaga mai bine carnea, si eu ii pregatesc ca si tine, sunt.....ft buni!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    ..sau cu smantana

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      ....fara smantana

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      La noi in Ardeal, se face ciorba de ardei umplut si se mananca cu sau fara amantana.

    • alina (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Eu zic ca oul da un gust mai bun, merita sa incerci.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Eu nu am facut niciodata ardei umpluti cu oua pana acum,nu stiu cum sunt...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata (amestec vita + porc)
  • 8 ardei grasi de marime medie
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • o legatura marar
  • o rosie sau 2 linguri pasta de tomate
  • o mana de orez
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Stevia se spala bine si se opareste, apoi se toaca marunt. Ceapa si usturoiul, peste care se pune

28 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Chec

Chec

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun intr-un castron uscat, fara urme de grasime.

14 voturi    10 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cocos la cuptor

Cocos la cuptor

Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar,

6 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi

vera (Chef de cuisine)

Oul leaga mai bine carnea, si eu ii pregatesc ca si tine, sunt.....ft buni!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Orez cu pulpe de pui la cuptor