autor:

zana b.

» » Aperitive

Ardei umpluti cu crema fina de pui-1 portie

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Ingrediente
150g file de pui, crenguta menta,1 catel de usturoi1/2 felie de paine,1 ardei gras rosu,25g miez de nuca macinat,50g iaurt natural,sare,1 praf de boia dulce si 1 praf de boia iute,patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in putina apa 20 minute impreuna cu crenguta de menta si putina sare.Intre timp curatam usturoiul si-l tocam marunt,faramitam painea in bucati mici,si indepartam semintele ardeiului.Apoi luam carnea si o tocam marunt si o pasam cu usturoiul painea,nucile si iaurtul;condimentam cu sare,piper si boia.Cu acest amestec umplem jumatatile de ardei.Ornam jumatatile de ardei cu crengute de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu crema fina de pui-1 portie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

1 kg. carne tocata se amesteca cu 2 oua crude,sare,piper si 2 felii de paine inmuiate in lapte(stoarse),compozitia

12 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Se fierb maruntaiele de miel. Cand sunt destul de fierte , se scot pe un platou , iar supa rezultata

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 150g file de pui, crenguta menta,1 catel de usturoi1/2 felie de paine,1 ardei gras rosu,25g miez de nuca macinat,50g iaurt natural,sare,1 praf de boia dulce si 1 praf de boia iute,patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Limba rasol cu ciuperci si sos