Carnea se fierbe in putina apa 20 minute impreuna cu crenguta de menta si putina sare.Intre timp curatam usturoiul si-l tocam marunt,faramitam painea in bucati mici,si indepartam semintele ardeiului.Apoi luam carnea si o tocam marunt si o pasam cu usturoiul painea,nucile si iaurtul;condimentam cu sare,piper si boia.Cu acest amestec umplem jumatatile de ardei.Ornam jumatatile de ardei cu crengute de patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii