Se taie un capac ardeilor si se curata de seminte interiorul. Rosiile se decojesc si se taie cuburi, ceapa verde se taie rondele.
Se calesc in ulei usturoiul si ceapa tocate si rondelele de ceapa verde. Rosiile se adauga si se mai caleste totul putin.
Se adauga orezul, sarea si dafinul. Se toarna 350 ml apa si se fierbe 15 minute. Dafinul se scoate, se pun migdalele, ierburile si feta. Se sareaza si se pipereaza.
Ardeii se umplu cu aceasta compozitie, se asaza capacele. Ardeii se pun intr-o forma unsa, se acopera si se coc cca 25 minute. Apoi se scoate capacul si se mai coc 15 minute.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii