Pieptul taiat cubulete il lasam sa steie 30 minute in condimente. Taiam ceapa marunt si o calim putin in ulei de masline impreuna cu morcovul ras. Adaugam pieptul taiat cubulete si amestecam bine.
Lasam sa se patrunda sub capac. Stingem cu vin rosu. Compozitita o lasam apoi deoparte. Spalam orezul si il punem in alt vas impreuna cu supa la fiert 10 minute. Adaugam patrunjelul si pastarnacul doar pentru gust . Scoatem patrunjelul si pastranacul din orez,adaugam ciupercile taiate marunt.
Amestecam totul bine. Adaugam cimbrul si la sfarsit rosiile din conserva. Lasam toate sa fiarba inca 10 minute. Deci, in total toata compozita fierbe 20 minute. Dupa gust daca mai dorim mai punem sare si piper.
Lasam compozitia la odihnit sub capac 10 minute, orezul astfel se umfla frumusel. Eu am folosit orez prefiert Aftico-amestecam cele 2 compozitii: cea de carne si cea de orez-ne pregatim din timp ardeii in tava unsa sau tava in care am pus hartie de copt.
Taiem ardeii in jumatati si ii umplem-acoperim tava cu folie de aluminiu-se coace in cuptor incins 25 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii