Se face un aluat din incredientele de mai sus.
Dupa ce a dospit aluatul circa 40 minute se imparte in bilute identice ca marime. Se formeaza corpul si picioarele ariciului.
Apoi cu o foarfeca se taie tepii ariciului. Se pun ochi din piper si gura din morcov.
Se dau la cuptor pt 20 minute la 180 grade.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii