Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor

Ingrediente

  • aripi de pui intregi,
  • cartofi,
  • ceapa,
  • pasta de tomate,
  • ardei,
  • smantana,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se spala carnea, se usuca si se asaza intr-o tava (se pune prima pentru ca fierbe mai greu). Peste ea se pune ceapa, ardeiul si cartofii taiati rondele.

Se face un amestec din pasta de tomate, sare, piper si smantana si se pune frumos peste cartofi.

Se pun 2-3 cani de apa, dar sa nu ajunga pana la amestecul din pasta de rosii. Se baga la cuptor pentu 30-40 de minute.

Se serveste fierbinte cu salata de varza alba.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor