autor:

vitan aneta

» » Fripturi

Aripi de pui la grill

Autor: vitan aneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vitan aneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
1 kg aripi de pui, catei de usturoi, ml miere,4 linguri ketchup,1 lingura ulei de masline,sucul de la 3 lamai,piri-piri(este un sos picant)sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatam aripile de pui,le punem intr-un bol si le condimentam cu sare, piri-piri, usturoiul tocat,mierea,uleiul de masline si sucul de la cele 3 lamai. Amestecam bine,acoperim si punem la frigider cateva ore la rece,amestecand din cand in cand. Strecuram aripile de marinata, iar marinata o punem intr-un bol si adaugam ketchup-ul si amestecam.punem aripile pe gril si grilam cca 20 minute.ungem din cand in cand cu marinata. Servim cu cartofi prajiti si salata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui la grill" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel la gratar

Miel la gratar

Se spala bine carnea, se usuca cu un prosop uscat. Se rade ghimbirul(o bucatica de circa jumatate

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pulpe gustoase

Pulpe gustoase

Faci un sos din ulei si condimente, treci pulpele prin acest sos, lasi 15 minute, dupa care le asezi

2 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Trebuie sa fie tare bune.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Foarte bune! Si eu prepar ceva asemanator...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg aripi de pui, catei de usturoi, ml miere,4 linguri ketchup,1 lingura ulei de masline,sucul de la 3 lamai,piri-piri(este un sos picant)sare

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de pui cu alune