autor:

patronik

» » Mancaruri cu carne

Aripioare cu ciuperci

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
-500 g aripioare de pui,, -500 g ciuperci (sau 2 cutii de ciuperci),, -1 ceapa, , -1 pahar mic de vin alb, , -sare, piper,, -smantana, , -1 legatura patrunjel, , -condiment Delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Aripioarele curatate se pun la prajit in ulei, la foc mic. Se face o supa din 2 cani de apa si condiment Delikat. Cand s-au facut bine aripioarele, se pune supa cat sa le acopere si se lasa sa fiarba. Ciupercile curatate se taie felii, ceapa se toaca si se calesc impreuna. Apoi se adauga peste aripiore. Daca sunt ciuperci din conserva, se pun direct in mancare. Se pune vinul, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand scade sosul. La sfarsit se presara patrunjel tocat. Cand se serveste, se pune deasupra putina smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocana de ciuperci cu aripioare de pui

Tocana de ciuperci cu aripioare de pui

Se spala bine aripioarele si se pun la fiert, acoperite de apa, cu un praf de sare. Se spumeaza dupa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Craciun
Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Rosiile: Tai un capacel rosiilor,le scoti miezul cu o lingurita,le presaram cu putina sare si

11 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -500 g aripioare de pui,
  • -500 g ciuperci (sau 2 cutii de ciuperci),
  • -1 ceapa
  • -1 pahar mic de vin alb
  • -sare
  • piper,
  • -smantana
  • -1 legatura patrunjel
  • -condiment Delikat

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de cocoș