autor:

patronik

» » Mancaruri cu carne

Aripioare cu ciuperci

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
-500 g aripioare de pui,, -500 g ciuperci (sau 2 cutii de ciuperci),, -1 ceapa, , -1 pahar mic de vin alb, , -sare, piper,, -smantana, , -1 legatura patrunjel, , -condiment Delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Aripioarele curatate se pun la prajit in ulei, la foc mic. Se face o supa din 2 cani de apa si condiment Delikat. Cand s-au facut bine aripioarele, se pune supa cat sa le acopere si se lasa sa fiarba. Ciupercile curatate se taie felii, ceapa se toaca si se calesc impreuna. Apoi se adauga peste aripiore. Daca sunt ciuperci din conserva, se pun direct in mancare. Se pune vinul, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand scade sosul. La sfarsit se presara patrunjel tocat. Cand se serveste, se pune deasupra putina smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Rosiile: Tai un capacel rosiilor,le scoti miezul cu o lingurita,le presaram cu putina sare si

11 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive
Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Inlaturam pielita de pe pulpele de pui , apoi le facem cu un amestec format din condimente pentru

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -500 g aripioare de pui,
  • -500 g ciuperci (sau 2 cutii de ciuperci),
  • -1 ceapa
  • -1 pahar mic de vin alb
  • -sare
  • piper,
  • -smantana
  • -1 legatura patrunjel
  • -condiment Delikat

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tartă cu pui şi smântână