autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui cu lamaie si rozmarin

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Ingrediente
20 aripioare de pui, 2 catei de usturoi, 100 ml vin alb, 3 linguri zeama de lamaie, piper, sare, 3 linguri ulei de masline, 1 lingura ulei aromat, 3 crengute rozmarin.,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 220°C. Se spala aripioarele, se zvanta si se aseaza in tava de aragaz. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca vinul, zeama de lamaie, usturoiul, uleiul, 1 lingurita de sare si putin piper, se aleg acele de rozmarin de la doua crengute, se taie si se incorporeaza in marinata care se toarna peste aripile de pui. Se pune intre aripioare a treia crenguta de rozmarin, intreaga, se baga la cuptor, se lasa 30-40 de minute, se garnisesc cu felii de lamaie si se servesc cu paine alba si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu lamaie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare inabusiti

Ficatei de pasare inabusiti

Se spala bine ficateii, se usuca cu prosoap de hartie , se pune untul la topit intr-o cratita cu

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu bacon si piure de cartofi

Copanele de pui cu bacon si piure de cartofi

Prima data pregatim sosul prin cu care o sa ungem copanelele.Intr-un castron punem 3 linguri de ulei,un

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piccata cu piept de pui