Reteta postata pe: 18 aprilie 2005
Ingrediente
20 aripioare de pui, 2 catei de usturoi, 100 ml vin alb, 3 linguri zeama de lamaie, piper, sare, 3 linguri ulei de masline, 1 lingura ulei aromat, 3 crengute rozmarin.,
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se incinge cuptorul la 220°C. Se spala aripioarele, se zvanta si se aseaza in tava de aragaz. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca vinul, zeama de lamaie, usturoiul, uleiul, 1 lingurita de sare si putin piper, se aleg acele de rozmarin de la doua crengute, se taie si se incorporeaza in marinata care se toarna peste aripile de pui. Se pune intre aripioare a treia crenguta de rozmarin, intreaga, se baga la cuptor, se lasa 30-40 de minute, se garnisesc cu felii de lamaie si se servesc cu paine alba si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu lamaie si rozmarin" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate