autor:

Fara foto

» » Fripturi

Aripioare de pui cu legume in punga la cuptor

Autor: Cristiana Ionescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristiana Ionescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 ianuarie 2007

Ingrediente
2 pungi aripioare de pui, o punga speciala rezistenta la temperaturi mari (se gaseste in comert), 2 -3 morcovi, cartofi, vegeta, sare, condimente pt carne de pui,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Se spala aripioarele si se taie corespunzator, se sareaza si se condimenteaza dupa gust, cartofii si morcovii se curata si se taie felii, nici prea groase, nici prea subtiri. Se pun toate cele mai sus enumerate in punga speciala pt cuptor , se adauga in punga 1 lingurita de vegeta pt gust, se inchide punga si se aseaza intr-un vas.
Se baga la cuptor pt 50 de minute la maxim 130 de gr.
Pentru o friptura cu garnitura crocanta, se inteapa punga cu furculita in diferite locuri. In caz contrar, va sfatuiesc sa va limitati la maxim 3 intepaturi. Va urez pofta buna !

PS> PESTE LEGUME PUTETI ADAUGA SI SMANTANA .... DELICIOS
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu legume in punga la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe crocante si picante

Pulpe crocante si picante

Se pun pulpele la fiert in apa cu putina sare.Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se

3 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi
Friptura cu pulpa de porc si carnati

Friptura cu pulpa de porc si carnati

Bucata de carne spalata o punem intr-o oala( eu am folosit o oala Zepter), o acoperim cu apa rece,

3 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 2 pungi aripioare de pui
  • o punga speciala rezistenta la temperaturi mari (se gaseste in comert)
  • 2 -3 morcovi
  • cartofi
  • vegeta
  • sare
  • condimente pt carne de pui

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui cu lămâie