Se spala aripioarele si se taie corespunzator, se sareaza si se condimenteaza dupa gust, cartofii si morcovii se curata si se taie felii, nici prea groase, nici prea subtiri. Se pun toate cele mai sus enumerate in punga speciala pt cuptor , se adauga in punga 1 lingurita de vegeta pt gust, se inchide punga si se aseaza intr-un vas.
Se baga la cuptor pt 50 de minute la maxim 130 de gr.
Pentru o friptura cu garnitura crocanta, se inteapa punga cu furculita in diferite locuri. In caz contrar, va sfatuiesc sa va limitati la maxim 3 intepaturi. Va urez pofta buna !
PS> PESTE LEGUME PUTETI ADAUGA SI SMANTANA .... DELICIOS
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii