autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui cu varza de Brussels , unt si lamaie

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2006

Ingrediente
(4portii):12 aripioare de pui, 500gr. varza de Brussels, 50gr. unt, 50ml. ulei, 50 gr. ardei colorat (verde, rosu, galben), 1lamaie, 1gr. piper, 20gr. sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

10 voturi

Mod de preparare

Varza de Brussels se opareste 5-6 minute in apa clocotita cu putina sare si se scurge. Daca folositi varza congelata, aceasta nu mai trebuie fiarta.
Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga varza de Brussels si 1/2 din cantitatile de sare si piper. Se calesc putin si se stoarce deasupra 1/2 lamaie.
Aripioarele se condimenteaza si se pun intr-o tava cu ulei si putina apa. Se introduc la cuptor pentru 25-30 minute, la foc potrivit.
Preparatul se serveste pe platou sau farfurie, pe frunze de salata, cu decor din ardei colorat si feliute de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu varza de Brussels , unt si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de praz cu masline

Mancare de praz cu masline

Aceasta este una dintre mancarurile preferate ale sotului si fac aceasta reteta ori de cate ori am

9 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pasare la cuptor in punga koky

Pasare la cuptor in punga koky

Pasarea se spala se curata de maruntaie dar se lasa intreaga neinpartita.Intr-o farfurie se face

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

10 voturi

Ingrediente

  • (4portii):12 aripioare de pui
  • 500gr. varza de Brussels
  • 50gr. unt
  • 50ml. ulei
  • 50 gr. ardei colorat (verde
  • rosu
  • galben)
  • 1lamaie
  • 1gr. piper
  • 20gr. sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos de smantana