autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui cu varza de Brussels , unt si lamaie

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2006

Ingrediente
(4portii):12 aripioare de pui, 500gr. varza de Brussels, 50gr. unt, 50ml. ulei, 50 gr. ardei colorat (verde, rosu, galben), 1lamaie, 1gr. piper, 20gr. sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

10 voturi

Mod de preparare

Varza de Brussels se opareste 5-6 minute in apa clocotita cu putina sare si se scurge. Daca folositi varza congelata, aceasta nu mai trebuie fiarta.
Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga varza de Brussels si 1/2 din cantitatile de sare si piper. Se calesc putin si se stoarce deasupra 1/2 lamaie.
Aripioarele se condimenteaza si se pun intr-o tava cu ulei si putina apa. Se introduc la cuptor pentru 25-30 minute, la foc potrivit.
Preparatul se serveste pe platou sau farfurie, pe frunze de salata, cu decor din ardei colorat si feliute de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu varza de Brussels , unt si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!

Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!

Ardeii se spala, se curata de cotoare. Dovleceii se spala se curata, se taie in doua daca sunt mai

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci la Multicooker

Pilaf cu ciuperci la Multicooker

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si

0 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

10 voturi

Ingrediente

  • (4portii):12 aripioare de pui
  • 500gr. varza de Brussels
  • 50gr. unt
  • 50ml. ulei
  • 50 gr. ardei colorat (verde
  • rosu
  • galben)
  • 1lamaie
  • 1gr. piper
  • 20gr. sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Vitel in sos tomat