autor:

amalia

» » Fripturi

Aripioare glazurate cu legume picante

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Ingrediente
150 g mazare fiarte, 2 morcovi fierti, 100 g porumb boabe fiert, sare, piper, 10 catei de usturoi, 350 ml apa, 10 aripioare, 50 ml ulei, boia, miere, 2 portocale

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

In tigaia wok pui uleiul si il incingi.
Toci morcovii fierti cubulete si ii amesteci cu mazarea si porumbul, dupa care le pui in tigaie impreuna cu 100 ml apa . Condimentezi cu sare si piper. Lasi totul la foc mic pana cand scade apa.



Adaugi usturoiul tocat, apoi piper pana cand devin suficient de picante, amestecand usor. Daca vrei poti adauga si boia iute.
Aripioarele le cureti, le impletesti si le condimentezi, apoi le asezi in tava in care ai pus uleiul.
Adaugi 250 ml apa si acoperi cu hartie pentru copt.
Dai la cuptor (incalzit!) pentru 30 minute.
Indepartezi hartia de copt si ungi aripioarele cu mierea. Adaugi portocalele decojite.
Stingi focul si mai lasi cca 15 minute.
Servesti aripioarele cu garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare glazurate cu legume picante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vita

Friptura de vita

Muschiul de vita se taie felii mari si se aseaza in tava. Se condimenteaza pe o parte si se pune

8 voturi    5 comentarii
3h 10 min
Fripturi
Gratar din ceafa de porc cu cartofi

Gratar din ceafa de porc cu cartofi

Bucatile de ceafa se tin de seara pina dimineata intr-un bait facut din vin, sosul de soia,boia,

8 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 150 g mazare fiarte
  • 2 morcovi fierti
  • 100 g porumb boabe fiert
  • sare
  • piper
  • 10 catei de usturoi
  • 350 ml apa
  • 10 aripioare
  • 50 ml ulei
  • boia
  • miere
  • 2 portocale

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

22 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Peste "Scandarani"