In tigaia wok pui uleiul si il incingi.
Toci morcovii fierti cubulete si ii amesteci cu mazarea si porumbul, dupa care le pui in tigaie impreuna cu 100 ml apa . Condimentezi cu sare si piper. Lasi totul la foc mic pana cand scade apa.
Adaugi usturoiul tocat, apoi piper pana cand devin suficient de picante, amestecand usor. Daca vrei poti adauga si boia iute.
Aripioarele le cureti, le impletesti si le condimentezi, apoi le asezi in tava in care ai pus uleiul.
Adaugi 250 ml apa si acoperi cu hartie pentru copt.
Dai la cuptor (incalzit!) pentru 30 minute.
Indepartezi hartia de copt si ungi aripioarele cu mierea. Adaugi portocalele decojite.
Stingi focul si mai lasi cca 15 minute.
Servesti aripioarele cu garnitura de legume.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii