Preparare : spalam si stergem aripioarele, le frecam cu sare si pe punem la marinat in sosul facut din apa+vin+ulei+soia si verdeata si le lasam la rece o ora. Dupa aceea le asezam intr-un vas termorezistet si turnam sosul peste ele, asezonam cu piper, boia si verdeata si sunt gata pentru a lua drumul la cuptor.
Se pun la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute. Intre timp ne ocupam de legume, pregatim mazarea si ciupercile.
Le punem la foc cu o canita de apa si o lingura de ulei de masline, asezonate cu sare si piper. Nu am pus alte arome pentru ca ciupercile sunt foarte aromate si nu mai trebuie nimic in plus . Se combina foarte bine cu aripioarele crocante, este o masa foarte lejera dar plina de arome, am presarat peste el putin marar atat pentru decor cat si pentru aroma care imi place foarte mult.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii