Aripioare picante cu sos de branza albastra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Aripioare picante cu sos de branza albastra

Ingrediente

  • 4 linguri unt
  • Cateva picaturi de Tabasco, in functie de cum va place de picant
  • 1 lingura otet alb
  • 900g aripioare pui
  • Faina
  • Ulei
  • Crema de branza:
  • 125g branza cu mucegai
  • 225 ml lapte batut
  • 225g smantana
  • 2 catei usuturoi zdrobiti
  • 1 lingurita boia

Mod de preparare

Se topeste untul, sosul iute si otetul. Se rastoarna intr-un bol. Se amesteca ingredientele pentru sos in alt bol se asezoneaza si se pune la rece acoperit.

Se taie aripile pe jumatate, se ung cu sare, piper si faina. Se prajesc in ulei pana devin auri apoi se rastoarna in sosul de unt. Se servesc cu sosul de branza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise