autor:

Eileen

» » Mancaruri cu carne

Aripioare picante cu sos de branza albastra

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2011

Ingrediente
4 linguri unt, Cateva picaturi de Tabasco, in functie de cum va place de picant, 1 lingura otet alb, 900g aripioare pui, Faina, Ulei, Crema de branza:, 125g branza cu mucegai, 225 ml lapte batut, 225g smantana, 2 catei usuturoi zdrobiti, 1 lingurita boia

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se topeste untul, sosul iute si otetul. Se rastoarna intr-un bol. Se amesteca ingredientele pentru sos in alt bol se asezoneaza si se pune la rece acoperit.
Se taie aripile pe jumatate, se ung cu sare, piper si faina. Se prajesc in ulei pana devin auri apoi se rastoarna in sosul de unt. Se servesc cu sosul de branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante cu sos de branza albastra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
OSTROPEL DE PUI

OSTROPEL DE PUI

Carnea de pui taiata bucati, se prajeste timp de 15 minute in ulei incins la foc mic,dupa care se

2 voturi    8 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON )

MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON )

Muschiul de vita se curata bine de pielite, se condimenteaza si se prajeste in tigaie pe o parte

15 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    Bune sunt aripioarele!Incearca sa le pui la bait,cu vin si condimente au un gust fff bun!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

    Rapid si foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 linguri unt
  • Cateva picaturi de Tabasco
  • in functie de cum va place de picant
  • 1 lingura otet alb
  • 900g aripioare pui
  • Faina
  • Ulei
  • Crema de branza:
  • 125g branza cu mucegai
  • 225 ml lapte batut
  • 225g smantana
  • 2 catei usuturoi zdrobiti
  • 1 lingurita boia

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

4 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

COSTEO (Chef de cuisine)

Bune sunt aripioarele!Incearca sa le pui la bait,cu vin si condimente au un gust fff bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mamaliga in straturi sau Taci si inghite Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui in crusta de cartofi