autor:

Eileen

» » Mancaruri cu carne

Aripioare picante cu sos de branza albastra

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2011

Ingrediente
4 linguri unt, Cateva picaturi de Tabasco, in functie de cum va place de picant, 1 lingura otet alb, 900g aripioare pui, Faina, Ulei, Crema de branza:, 125g branza cu mucegai, 225 ml lapte batut, 225g smantana, 2 catei usuturoi zdrobiti, 1 lingurita boia

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se topeste untul, sosul iute si otetul. Se rastoarna intr-un bol. Se amesteca ingredientele pentru sos in alt bol se asezoneaza si se pune la rece acoperit.
Se taie aripile pe jumatate, se ung cu sare, piper si faina. Se prajesc in ulei pana devin auri apoi se rastoarna in sosul de unt. Se servesc cu sosul de branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante cu sos de branza albastra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu legume gratinate

Specialitate de pui cu legume gratinate

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Se poate folosi si piept de pui in loc de pulpe. Pulpele

9 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Carne tocata in crusta

Carne tocata in crusta

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se impacheteaza intr-un servet umed si se da la rece

10 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    Bune sunt aripioarele!Incearca sa le pui la bait,cu vin si condimente au un gust fff bun!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

    Rapid si foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 linguri unt
  • Cateva picaturi de Tabasco
  • in functie de cum va place de picant
  • 1 lingura otet alb
  • 900g aripioare pui
  • Faina
  • Ulei
  • Crema de branza:
  • 125g branza cu mucegai
  • 225 ml lapte batut
  • 225g smantana
  • 2 catei usuturoi zdrobiti
  • 1 lingurita boia

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

COSTEO (Chef de cuisine)

Bune sunt aripioarele!Incearca sa le pui la bait,cu vin si condimente au un gust fff bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Cartofi frantuzesti cu carnati de casa