Ardeii se curata de codite si seminte, se taie rondele, rosiile si castravetii se despica frumos cu cutitul. Legumele se aseaza pe o farfurie plata, se adauga 5 bucatele de unt a cite 20 grame, 5 bucatele de sunca a cite 40 grame,5 felii de brinza de oaie cite 30 grame si citeva fire de ceapa. totul se impodobeste cu frunze de patrunjel si marar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii