Coaceţi vinetele până când coaja s-a înnegrit şi miezul s-a înmuiat.
Introduceţi vinetele timp de 1 minut în apă foarte rece.
Curăţaţi coaja vinetelor şi puneţi-le la scurs într-o sită timp de 15 minute.
Pasaţi vinetele cu cutitul de lemn sau in blender.
Amestecaţi pasta de vinete cu usturoiul pisat, zeamă de lămâie, uleiul de măsline, tahini, ceapa, frunze de pătrunjel tocat, sare şi piper.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii