Pestele se curata si se clateste bine , ceapa tocata, solzisori se pun in tava peste care punem pestele, condimentam cu delikat, boabele de piper,foile de dafin si lamaia taiata felii. Peste se toarna apa cat sa acopere pestele(pentru cei ce vor mai acrisor puteti pune in apa un varf de sare de lamaie), totul se baga la cuptorul incins 30 min. Se serveste cu cartofi natur presarat cu patrunjel. Este o masa usoara de seara. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii