autor:

paviasi

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 februarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 februarie 2017

Ingrediente
pt 6 persoane:, 18 bucati coaste mici de porc, 1 ceapa, 1 morcov, 2 catei de usturoi, sare, piper, 200 sos barbeque din comert, 200 gr sos tomat , 1 lingura zahar brun , crengute de cimbru si rozmarin, , garnitura:, 6 cartofi mari dulci, 1 varza alba, 1 ceapa rosie, 2 morcovi, 1 mar rosu, 150 gr maioneza, sare, piper, 200 ml ulei vegetal 

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Coastele se asaza intr-o tava adanca, cu morcovul, ceapa si usturoiul curatate si spalate. Se adauga apa calda, ca sa cuprinda carnea si legumele si se pun condimentele si sarea.Tava se acopera cu un capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mic, 2 ore. Intre timp, se verifica daca nu a scazut apa. Daca scade, se adauga ca sa fie coastele cuprinse tot timpul, de apa. Cand sunt fierte, se scot si se tin la cald. Supa din tava se strecoara si se adauga sosul tomat si sosul barbeque. Se pune pe foc si se reduce pana cand capata consistenta de sos.



Garnitura: Cartofii dulci se curata de coaja si se taie bare pentru prajit. Se oparesc 2 minute in apa clocotita, apoi se arunca in apa rece si se scurg si se zvanta.



Varza se da prin razatoare, la fel morcovii, ceapa se taie julien, marul se rade si toate se amesteca cu maioneza si sare cu piper.



Cartofii dulci se prajesc in ulei fierbinte.



Prezentare: Pe farfurie, se asaza carnea si se imbraca cu sos barbeque, alaturi se asaza cartofii dulci si salata coleslaw.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Muschi de vita cu mazare si sos de portocale

Muschi de vita cu mazare si sos de portocale

1.Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC. 2.Muschiul de vita se condimenteaza cu sare, piper si boia

5 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb

Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb

Preparare: Se spala cartofi si se freaca usor coaja iar apoi se taie in doua,pe lungime.Se scobeste

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt 6 persoane:
  • 18 bucati coaste mici de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 sos barbeque din comert
  • 200 gr sos tomat 
  • 1 lingura zahar brun 
  • crengute de cimbru si rozmarin
  • garnitura:
  • 6 cartofi mari dulci
  • 1 varza alba
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 1 mar rosu
  • 150 gr maioneza
  • sare
  • piper
  • 200 ml ulei vegetal 

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Cartofi la cuptor