autor:

paviasi

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 februarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 februarie 2017

Ingrediente
pt 6 persoane:, 18 bucati coaste mici de porc, 1 ceapa, 1 morcov, 2 catei de usturoi, sare, piper, 200 sos barbeque din comert, 200 gr sos tomat , 1 lingura zahar brun , crengute de cimbru si rozmarin, , garnitura:, 6 cartofi mari dulci, 1 varza alba, 1 ceapa rosie, 2 morcovi, 1 mar rosu, 150 gr maioneza, sare, piper, 200 ml ulei vegetal 

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Coastele se asaza intr-o tava adanca, cu morcovul, ceapa si usturoiul curatate si spalate. Se adauga apa calda, ca sa cuprinda carnea si legumele si se pun condimentele si sarea.Tava se acopera cu un capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mic, 2 ore. Intre timp, se verifica daca nu a scazut apa. Daca scade, se adauga ca sa fie coastele cuprinse tot timpul, de apa. Cand sunt fierte, se scot si se tin la cald. Supa din tava se strecoara si se adauga sosul tomat si sosul barbeque. Se pune pe foc si se reduce pana cand capata consistenta de sos.



Garnitura: Cartofii dulci se curata de coaja si se taie bare pentru prajit. Se oparesc 2 minute in apa clocotita, apoi se arunca in apa rece si se scurg si se zvanta.



Varza se da prin razatoare, la fel morcovii, ceapa se taie julien, marul se rade si toate se amesteca cu maioneza si sare cu piper.



Cartofii dulci se prajesc in ulei fierbinte.



Prezentare: Pe farfurie, se asaza carnea si se imbraca cu sos barbeque, alaturi se asaza cartofii dulci si salata coleslaw.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce cu carnati proaspeti

Varza dulce cu carnati proaspeti

Varza dulce se toaca mai mare, se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se

21 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de cartofi cu porumb si carnati

Mancare de cartofi cu porumb si carnati

Taiem carnaciorii in felii si-I punem la fiert in putina apa sa dea doua trei clocote, scurgem apa,

5 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt 6 persoane:
  • 18 bucati coaste mici de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 sos barbeque din comert
  • 200 gr sos tomat 
  • 1 lingura zahar brun 
  • crengute de cimbru si rozmarin
  • garnitura:
  • 6 cartofi mari dulci
  • 1 varza alba
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 1 mar rosu
  • 150 gr maioneza
  • sare
  • piper
  • 200 ml ulei vegetal 

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Bile de orez la Doubletta