Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti

Coastele se asaza intr-o tava adanca.

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti

Ingrediente

  • pt 6 persoane:
  • 18 bucati coaste mici de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 sos barbeque din comert
  • 200 gr sos tomat
  • 1 lingura zahar brun
  • crengute de cimbru si rozmarin
  • garnitura:
  • 6 cartofi mari dulci
  • 1 varza alba
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 1 mar rosu
  • 150 gr maioneza
  • sare
  • piper
  • 200 ml ulei vegetal

Mod de preparare

Coastele se asaza intr-o tava adanca, cu morcovul, ceapa si usturoiul curatate si spalate. Se adauga apa calda, ca sa cuprinda carnea si legumele si se pun condimentele si sarea.Tava se acopera cu un capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mic, 2 ore. Intre timp, se verifica daca nu a scazut apa. Daca scade, se adauga ca sa fie coastele cuprinse tot timpul, de apa. Cand sunt fierte, se scot si se tin la cald. Supa din tava se strecoara si se adauga sosul tomat si sosul barbeque. Se pune pe foc si se reduce pana cand capata consistenta de sos.

Garnitura: Cartofii dulci se curata de coaja si se taie bare pentru prajit. Se oparesc 2 minute in apa clocotita, apoi se arunca in apa rece si se scurg si se zvanta.

Varza se da prin razatoare, la fel morcovii, ceapa se taie julien, marul se rade si toate se amesteca cu maioneza si sare cu piper.

Cartofii dulci se prajesc in ulei fierbinte.

Prezentare: Pe farfurie, se asaza carnea si se imbraca cu sos barbeque, alaturi se asaza cartofii dulci si salata coleslaw.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise