autor:

paviasi

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 februarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 februarie 2017

Ingrediente
pt 6 persoane:, 18 bucati coaste mici de porc, 1 ceapa, 1 morcov, 2 catei de usturoi, sare, piper, 200 sos barbeque din comert, 200 gr sos tomat , 1 lingura zahar brun , crengute de cimbru si rozmarin, , garnitura:, 6 cartofi mari dulci, 1 varza alba, 1 ceapa rosie, 2 morcovi, 1 mar rosu, 150 gr maioneza, sare, piper, 200 ml ulei vegetal 

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Coastele se asaza intr-o tava adanca, cu morcovul, ceapa si usturoiul curatate si spalate. Se adauga apa calda, ca sa cuprinda carnea si legumele si se pun condimentele si sarea.Tava se acopera cu un capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mic, 2 ore. Intre timp, se verifica daca nu a scazut apa. Daca scade, se adauga ca sa fie coastele cuprinse tot timpul, de apa. Cand sunt fierte, se scot si se tin la cald. Supa din tava se strecoara si se adauga sosul tomat si sosul barbeque. Se pune pe foc si se reduce pana cand capata consistenta de sos.



Garnitura: Cartofii dulci se curata de coaja si se taie bare pentru prajit. Se oparesc 2 minute in apa clocotita, apoi se arunca in apa rece si se scurg si se zvanta.



Varza se da prin razatoare, la fel morcovii, ceapa se taie julien, marul se rade si toate se amesteca cu maioneza si sare cu piper.



Cartofii dulci se prajesc in ulei fierbinte.



Prezentare: Pe farfurie, se asaza carnea si se imbraca cu sos barbeque, alaturi se asaza cartofii dulci si salata coleslaw.
Daca ti-a placut reteta noastra "Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
rosii umplute cu vinete

rosii umplute cu vinete

Umplutura: se curata ceapa si se taie marunt,se caleste in ulei pina incepe sa luceasca,peste care

19 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bile de orez la Doubletta

Bile de orez la Doubletta

Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se

1 vot    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt 6 persoane:
  • 18 bucati coaste mici de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 sos barbeque din comert
  • 200 gr sos tomat 
  • 1 lingura zahar brun 
  • crengute de cimbru si rozmarin
  • garnitura:
  • 6 cartofi mari dulci
  • 1 varza alba
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 1 mar rosu
  • 150 gr maioneza
  • sare
  • piper
  • 200 ml ulei vegetal 

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de vara cu copanele Mancarica de vara cu copanele

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca. Legumele curatate si spalate,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Mâncare de fasole verde și praz