autor:

andraconstantinescu

» » Aperitive

Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2016

Ingrediente
3 jumatati de bagheta, 150 g salam rustic + untura pentru prajirea acestuia, 100 g ciuperci champignon, un ardei gras rosu (180 g), o lingura ulei, 100 ml apa, sare, un ou, 5 linguri ketchup dulce, putin oregano uscat, putin busuioc uscat, 100 g boabe de porumb dulce din conserva, 150 g cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Jumatatile de bagheta se taie de-a lungul si se scobesc pentru a elimina miezul.

Salamul se taie bucati mici si se prajeste in untura, apoi se scoate pe un servet absorbant de bucatarie.

Ciupercile se spala si se feliaza.

Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie bucati lungi si subtiri.

Ciupercile si ardeiul se pun la foc intr-o tigaie impreuna cu uleiul, apa si putina sare si se acopera cu un capac, lasandu-le sa se inabuse.

Intr-un castron se bate oul cu un praf de sare, apoi se adauga ketchupul si ierburile aromatice si se amesteca.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt. Baghetele se umezec cu apa pe partea crocanta, se aseaza in tava, apoi se umplu astfel: se pune salamul prajit, ciupercile si ardeiul, boabe de porumb (se pastreaza cateva pentru a mai pune si la final), compozitia din ou si ketchup, cascavalul ras si alte cateva boabe de porumb.

Se introduce tava la cuptor pana cand se topeste cascavalul (15-20 de minute).
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Clătite aperitiv cu sfeclă roșie, ciuperci brune și cremă de Gorgonzola

Clătite aperitiv cu sfeclă roșie, ciuperci brune și cremă de Gorgonzola

După ce am fiert și am răcit sfecla roșie, am tăiat-o și am pus-o într-un vas împreună cu

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 jumatati de bagheta
  • 150 g salam rustic + untura pentru prajirea acestuia
  • 100 g ciuperci champignon
  • un ardei gras rosu (180 g)
  • o lingura ulei
  • 100 ml apa
  • sare
  • un ou
  • 5 linguri ketchup dulce
  • putin oregano uscat
  • putin busuioc uscat
  • 100 g boabe de porumb dulce din conserva
  • 150 g cascaval ras.

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine: Intr-un castron se pune faina, formandu-se o gropita in mijloc. Drojdia si zaharul se

9 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf

5 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
vinete cu maioneza