autor:

maria mihalache

» » Fripturi

BAIT PENTRU FRIPTURI

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Ingrediente
-zeama de la o lamaie, -zeama de la o portocala, -cateva picaturi de sos de soia, -sare, -piper, -1kg de carne (vita, pui, porc)taiata felii

Dificultate: Redusa Timp: 8h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea , se portioneaza , se lasa la scurs si se pune intr-un vas.Se sareaza , pipereaza si se adauga peste ea zeama de la o lamaie si de la o portocala .Se adauga si cateva picaturi de sos de soia si se lasa 5-6 ore la macerat cu un capac pus deasupra vasului.
Apoi se pun feliile de carne pe gratar sau la cuptor.Daca se prepara la cuptor se foloseste si zeama din vasul in care a stat carnea la macerat.
Daca ti-a placut reteta noastra "BAIT PENTRU FRIPTURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gratar cu cartofi si salata verde

Gratar cu cartofi si salata verde

Cotletul se bate bine , se condimenteaza si se prajeste pe gratar, pe ambele parti. Se serveste

4 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi
Steak de porc cu sos vierge

Steak de porc cu sos vierge

În ultima vreme am postat cam multe dulciuri și niciun fel principal, așa că azi am decis

1 vot    0 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Cu mare placere ,Cely.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Interesant. Multumim pentru idee.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Am să încerc şi eu reţeta ta! Mi se pare deosebită.

Dificultate

Redusa

Timp

8h

4 voturi

Ingrediente

  • -zeama de la o lamaie
  • -zeama de la o portocala
  • -cateva picaturi de sos de soia
  • -sare
  • -piper
  • -1kg de carne (vita
  • pui
  • porc)taiata felii

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Cu mare placere ,Cely.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri din piept de pui cu brocolli branchat si diverse aranjamente din legume