BAIT PENTRU FRIPTURI

Timp pregatire
480 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -zeama de la o lamaie
  • -zeama de la o portocala
  • -cateva picaturi de sos de soia
  • -sare
  • -piper
  • -1kg de carne (vita, pui, porc)taiata felii

Mod de preparare

Se spala carnea , se portioneaza , se lasa la scurs si se pune intr-un vas.Se sareaza , pipereaza si se adauga peste ea zeama de la o lamaie si de la o portocala .Se adauga si cateva picaturi de sos de soia si se lasa 5-6 ore la macerat cu un capac pus deasupra vasului.

Apoi se pun feliile de carne pe gratar sau la cuptor.Daca se prepara la cuptor se foloseste si zeama din vasul in care a stat carnea la macerat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise