Se spala carnea , se portioneaza , se lasa la scurs si se pune intr-un vas.Se sareaza , pipereaza si se adauga peste ea zeama de la o lamaie si de la o portocala .Se adauga si cateva picaturi de sos de soia si se lasa 5-6 ore la macerat cu un capac pus deasupra vasului.
Apoi se pun feliile de carne pe gratar sau la cuptor.Daca se prepara la cuptor se foloseste si zeama din vasul in care a stat carnea la macerat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii