autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Banane din jungla!

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2010

Ingrediente
6 banane, 2 linguri de ulei, 12 bete pentru frigarui, 1 borcan de unt de arahide, 200 g de caramele zdrobite, 200 g din cerealele preferate, zdrobite

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se taie fiecare banana in doua (nu pe lungime). Se introduce un bat pentru frigarui in fiecare bucata de fruct, pe post de maner.
2. Se pune ulei intr-o tigaie, se adauga unt de arahide si caramele zdrobite. Se amesteca pana la topire. Atentie! Compozitia se infierbanta!
3. Se toarna amestecul bine topit intr-un pahar inalt. Se cufunda fiecare banana in pahar, pana cand se acopera total in caramel.
4. Se trece banana prin cerealele zdrobite.
5. Se dau bananele la congelator timp de o ora si se servesc.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane din jungla!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Masa de fructe pt copii mofturosi

Masa de fructe pt copii mofturosi

Intrun bol razuim merele spalate, curatate, banana decojita, apoi biscuitii. Le amestecam toate bine

6 voturi    10 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
prajitura cu mere

prajitura cu mere

uleiul apoi faina+ ouale + zaharul se amesteca,se adauga merele +scortisoara +faina si praf de copt se

8 voturi    3 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 banane
  • 2 linguri de ulei
  • 12 bete pentru frigarui
  • 1 borcan de unt de arahide
  • 200 g de caramele zdrobite
  • 200 g din cerealele preferate
  • zdrobite

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tarta cu mere