autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Banane din jungla!

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2010

Ingrediente
6 banane, 2 linguri de ulei, 12 bete pentru frigarui, 1 borcan de unt de arahide, 200 g de caramele zdrobite, 200 g din cerealele preferate, zdrobite

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se taie fiecare banana in doua (nu pe lungime). Se introduce un bat pentru frigarui in fiecare bucata de fruct, pe post de maner.
2. Se pune ulei intr-o tigaie, se adauga unt de arahide si caramele zdrobite. Se amesteca pana la topire. Atentie! Compozitia se infierbanta!
3. Se toarna amestecul bine topit intr-un pahar inalt. Se cufunda fiecare banana in pahar, pana cand se acopera total in caramel.
4. Se trece banana prin cerealele zdrobite.
5. Se dau bananele la congelator timp de o ora si se servesc.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane din jungla!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tagliatele de ciocolata

Tagliatele de ciocolata

Se fierb al dente tagliatelele de ciocolata Se face un sos dintr-o lingurita de faina si sucul de

6 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Gem de afine

Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa

1 vot    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 banane
  • 2 linguri de ulei
  • 12 bete pentru frigarui
  • 1 borcan de unt de arahide
  • 200 g de caramele zdrobite
  • 200 g din cerealele preferate
  • zdrobite

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Compot de piersici