autor:

Mona_Bololoi

» » Dulciuri diverse

Batoane de cereale cu fructe

Autor: Mona_Bololoi (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mona_Bololoi (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 27 martie 2014

Ingrediente
200 g fulgi de ovaz, 6 linguri zahar brun,100g lapte condensat, 4 linguri miere,100 g unt, 100 smochine,100 g curmale

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scot samburii de la fructe si se toaca marunt fructele. Intr-o craticioara, pe foc mic, se topesc pana la omogenizare: mierea, zaharul si untul, pt. 15 min. Se ingroasa. Luam de pe foc si adaugam laptele condensat (sau ciocolata alba).



Amestecam totul bine. Turnam peste fulgii de ovaz, amestecati cu fructele. Intr-o tava, tapetata cu hartie de copt, turnam compozitia, o nivelam, o dam la rece pt. cel putin o ora. Apoi portionam si servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de cereale cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Batoane de cereale cu fructe deshidratate

Batoane de cereale cu fructe deshidratate

Incepem si maruntim fructele, le indepartam samburii, daca este cazul, apoi intr-un bol incapator

22 voturi    28 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Bomboane de ciocolata cu visine

Bomboane de ciocolata cu visine

Se topeste ciocolata si se pune la 200 g o lingura de ulei ca sa-i dea luciu, fructele se dau prin

13 voturi    4 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g fulgi de ovaz
  • 6 linguri zahar brun,100g lapte condensat
  • 4 linguri miere,100 g unt
  • 100 smochine,100 g curmale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Banane in aluat, cu ciocolata alba-neagra