Se scot samburii de la fructe si se toaca marunt fructele. Intr-o craticioara, pe foc mic, se topesc pana la omogenizare: mierea, zaharul si untul, pt. 15 min. Se ingroasa. Luam de pe foc si adaugam laptele condensat (sau ciocolata alba).
Amestecam totul bine. Turnam peste fulgii de ovaz, amestecati cu fructele. Intr-o tava, tapetata cu hartie de copt, turnam compozitia, o nivelam, o dam la rece pt. cel putin o ora. Apoi portionam si servim.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii