autor:

Mona_Bololoi

» » Dulciuri diverse

Batoane de cereale cu fructe

Autor: Mona_Bololoi (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mona_Bololoi (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 27 martie 2014

Ingrediente
200 g fulgi de ovaz, 6 linguri zahar brun,100g lapte condensat, 4 linguri miere,100 g unt, 100 smochine,100 g curmale

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scot samburii de la fructe si se toaca marunt fructele. Intr-o craticioara, pe foc mic, se topesc pana la omogenizare: mierea, zaharul si untul, pt. 15 min. Se ingroasa. Luam de pe foc si adaugam laptele condensat (sau ciocolata alba).



Amestecam totul bine. Turnam peste fulgii de ovaz, amestecati cu fructele. Intr-o tava, tapetata cu hartie de copt, turnam compozitia, o nivelam, o dam la rece pt. cel putin o ora. Apoi portionam si servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de cereale cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Batoane de cereale cu fructe deshidratate

Batoane de cereale cu fructe deshidratate

Incepem si maruntim fructele, le indepartam samburii, daca este cazul, apoi intr-un bol incapator

22 voturi    28 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Amandine cu glazura de caramel

Amandine cu glazura de caramel

Crema: Eu am facut mai intai crema deoarece necesita timp de racire la frigider 2 ore. Intr-o craticioara

8 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g fulgi de ovaz
  • 6 linguri zahar brun,100g lapte condensat
  • 4 linguri miere,100 g unt
  • 100 smochine,100 g curmale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
PRAJITURA CU ZMEURA SI MURE