Se spala stafidele si se toaca marunt;
Se pun la fiert in 5 litri de apa cca 6-7 minute,dupa care se ia apa de pe foc si se lasa la racit;
Dupa racire se strecoara lichidul,iar stafidele se trec prin sita;
In lichid se adauga zeama de lamaie si miere de albine,dupa gust,se amesteca bine,se pune lichidul in sticle si se pastreaza la rece;
Stafidele ramase pot fi adaugate intr-un iaurt,dupa ce au fost pasate.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii