Se spala stafidele si se toaca marunt;
Se pun la fiert in 5 litri de apa cca 6-7 minute,dupa care se ia apa de pe foc si se lasa la racit;
Dupa racire se strecoara lichidul,iar stafidele se trec prin sita;
In lichid se adauga zeama de lamaie si miere de albine,dupa gust,se amesteca bine,se pune lichidul in sticle si se pastreaza la rece;
Stafidele ramase pot fi adaugate intr-un iaurt,dupa ce au fost pasate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii