Coaja rasa de lamiie si de portocala se pune sa macereze 30 de minute cu zaharul tos, apoi se toarna intr-un pahar de ceai cald. Se moaie zaharul cubic in putin apa la care se adauga zeama de lamiie si de portocala si paharelul de coniac. Se pune aceasta compozitie pe foc si cind a inceput sa fiarba, se adauga ceaiul cu cojile macerate strecurat prin sita
Se serveste iarna, fierbinte, ca bautura antigripala

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii