autor:

» » Cocktailuri si lichioruri

Bautura roz cu bule

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2010

Ingrediente
100 ml de suc de merisor, 200 ml de limonada, 1 cupa de inghetata de zmeura, 1 lingura de zahar, colorant alimentar rosu

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

1. Toarna sucul de merisor intr-un pahar.
2. Adauga limonada peste sucul de merisor. E bine sa faci acest lucru deasupra chiuvetei, in cazul in care limonada face prea multa spuma!
3. Ia o cupa de inghetata de zmeura si pune-o in bautura.
4. Daca vrei sa-i dai un aspect mai interesant cocteilului, adauga un pic de colorant alimentar rosu la o lingura de zahar. Stropeste amestecul pe deasupra inghetatei si priveste cum devine efervescent !
5. Ia un pai si bea paharul pana la fund !
Daca ti-a placut reteta noastra "Bautura roz cu bule" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Tuica fiarta

Tuica fiarta

Se toarna tuica in ibric ,se adauga zaharul si restul ingredientelor si se pune la fiert. Cand ajunge

15 voturi    5 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Cocktail aromat pt zile fierbinti

Cocktail aromat pt zile fierbinti

Pentru fiecare pahar am folosit cate un cub galben, unu rosu, cate una lingura de sirop de menta

7 voturi    7 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 ml de suc de merisor
  • 200 ml de limonada
  • 1 cupa de inghetata de zmeura
  • 1 lingura de zahar
  • colorant alimentar rosu

Raporteaza reteta

Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Dalgona matcha latte Dalgona matcha latte

Albușul îl bați spumă împreună cu zahărul. Adaugi pudra de matcha și omogenizezi bine. Torni frișca și bați în

0 voturi    0 comentarii
15 min
Bauturi
Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

24 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Fructul pasiunii