autor:

Fara foto

» » Sosuri

Besamel cu bere

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
2 oua, 500 ml bere, faina, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ouale se sparg intr-un bol si se amesteca cu telul adaugand berea, faina, sarea si piperul. Continuam amestecarea, adaugand faina pana obtinem o compozitie asemanatoare unei smantani mai groase. Acest besamel se foloseste la carne de vita sau porc pentru a fragezi carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Besamel cu bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Salata multicolora de vara

Salata multicolora de vara

Mod de preparare: Se taie toate legumele,marul si ouale cuburi,sfaramam tonul cu furculita. Amestecam

9 voturi    4 comentarii
30 min
Sosuri
Paste cu midii

Paste cu midii

Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj apoi scurge-le , amesteca-le cu

3 voturi    1 comentariu
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Curry cu piept de curcan si legume