autor:

cristian gavan

» » Sosuri

Besamel cu bere

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 septembrie 2005

Ingrediente
-Oua - 2 buc, -Bere - 500 ml, -Faina, -Sare, -Piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

60 voturi

Mod de preparare

-Ouale se spala ,se desinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, dupa care se sparg intr-un castron si se amesteca cu telul adaugand berea, faina, sarea si piperul continund amestecarea, adaugand faina pana obtinem o compozitie asemanatoare unei smantani mai groase.Observatii: Acest besamel se foloseste la impanarea gujoanelor de pui, vita s-au porc, punem bere pentru a fragezi carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Besamel cu bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor

Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor

Intr-un vas se amesteca Ketchup-ul, mierea cu oetul balsamic, sosul de soia, Sweet&Sour Sauce si

8 voturi    4 comentarii
30 min
Sosuri
Paste Cu Ton Si Masline

Paste Cu Ton Si Masline

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Puneti o tigaie la incins cu putin ulei,

11 voturi    1 comentariu
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

60 voturi

Ingrediente

  • -Oua - 2 buc
  • -Bere - 500 ml
  • -Faina
  • -Sare
  • -Piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de stafide aurii