autor:

» » Mancaruri cu carne

bestroganov cu cartofi

Autor: marina ciumasu (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marina ciumasu (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Ingrediente
800 gr de carne de vitel, 3 cepe, 100gr de unt, 2 linguri de faina, 200gr de smintina, 3 linguri de paste de rosii, piper negru, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea o taiem felii, o batem putin cu ciocanul pina la grosimea de 5mm, o taiem fisii subtiri, o saram, piperam si o prajim amestecind intruna. Ceapa o taiem julien si o amestecam impreuna cu pasta de rosii. Faina o prajim in unt, adaugam smantana, ceapa cu pasta de rosii si lasam sa fiarba. Turnam sosul peste carne si lasam sa fiarba pina se gateste. Cind se serveste presaram cu marar tocat. Se servaste cu cartofi prajiti sau fierti.
Daca ti-a placut reteta noastra "bestroganov cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800 gr de carne de vitel
  • 3 cepe
  • 100gr de unt
  • 2 linguri de faina
  • 200gr de smintina
  • 3 linguri de paste de rosii
  • piper negru
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mazare bob cu carne de vita