Carnea o taiem felii, o batem putin cu ciocanul pina la grosimea de 5mm, o taiem fisii subtiri, o saram, piperam si o prajim amestecind intruna. Ceapa o taiem julien si o amestecam impreuna cu pasta de rosii. Faina o prajim in unt, adaugam smantana, ceapa cu pasta de rosii si lasam sa fiarba. Turnam sosul peste carne si lasam sa fiarba pina se gateste. Cind se serveste presaram cu marar tocat. Se servaste cu cartofi prajiti sau fierti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii