autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

bestroganov cu cartofi

Autor: marina ciumasu (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marina ciumasu (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Ingrediente
800 gr de carne de vitel, 3 cepe, 100gr de unt, 2 linguri de faina, 200gr de smintina, 3 linguri de paste de rosii, piper negru, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea o taiem felii, o batem putin cu ciocanul pina la grosimea de 5mm, o taiem fisii subtiri, o saram, piperam si o prajim amestecind intruna. Ceapa o taiem julien si o amestecam impreuna cu pasta de rosii. Faina o prajim in unt, adaugam smantana, ceapa cu pasta de rosii si lasam sa fiarba. Turnam sosul peste carne si lasam sa fiarba pina se gateste. Cind se serveste presaram cu marar tocat. Se servaste cu cartofi prajiti sau fierti.
Daca ti-a placut reteta noastra "bestroganov cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Se pune uleiul intr-o craticioara, sare, zahar, bulionul amestecat cu faina si diluat cu apa, otetul,

12 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mancare de ficatei cu kaizer

Mancare de ficatei cu kaizer

Ficateii ii punem 10 minute in apa rece sa mai iese din sange, ii spalam si ii punem intr-o sita

7 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800 gr de carne de vitel
  • 3 cepe
  • 100gr de unt
  • 2 linguri de faina
  • 200gr de smintina
  • 3 linguri de paste de rosii
  • piper negru
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti si sarmalute din frunze de vita de vie(specific arab)