Se pune intr-un vas toate ingredientele, mai putin pestele si varza si se amesteca. Se tapeteaza cu folie de aluminiu compartimentul de jos al unui vas de babus cu doua etaje. Se aseaza pestele cu partea cu piele in sus si se intinde deasupra amestecul de soia, folosind o lingura. Se pune vasul pe foc, peste o cratita cu apa clocotita, se adauga varza pe al doilea compartimenr al vasului. Se acopera cu un capac. Dupa 2 min se adauga frunzele de varza peste stratul de peste-cu cit este mai aproape de aburi, cu atit este mai fierbinte. Se lasa totul la inabusit 10-12 min pina cind varza se inmoaie, iar pestele este facut. Se pun legumele in doua farfurii si se scoate cu grija pestele. Se ridica folia si se scurge sosul peste varza si peste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii