Biban cu varza chinezeasca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bucata mica de ghimbir, decojit si feliat
  • 2 catei de usturoi, taiati felii subtiri
  • 3 cepe verzi, tocate
  • 2 linguri sos de soia
  • o lingura ulei de susan
  • citeva picaturi de cherry (optional)
  • 2x 140 g fileuri de biban
  • o varza chinezeasca mica
  • sare, piper

Mod de preparare

Se pune intr-un vas toate ingredientele, mai putin pestele si varza si se amesteca. Se tapeteaza cu folie de aluminiu compartimentul de jos al unui vas de babus cu doua etaje. Se aseaza pestele cu partea cu piele in sus si se intinde deasupra amestecul de soia, folosind o lingura. Se pune vasul pe foc, peste o cratita cu apa clocotita, se adauga varza pe al doilea compartimenr al vasului. Se acopera cu un capac. Dupa 2 min se adauga frunzele de varza peste stratul de peste-cu cit este mai aproape de aburi, cu atit este mai fierbinte. Se lasa totul la inabusit 10-12 min pina cind varza se inmoaie, iar pestele este facut. Se pun legumele in doua farfurii si se scoate cu grija pestele. Se ridica folia si se scurge sosul peste varza si peste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise