Se pune intr-un vas toate ingredientele, mai putin pestele si varza si se amesteca. Se tapeteaza cu folie de aluminiu compartimentul de jos al unui vas de babus cu doua etaje. Se aseaza pestele cu partea cu piele in sus si se intinde deasupra amestecul de soia, folosind o lingura. Se pune vasul pe foc, peste o cratita cu apa clocotita, se adauga varza pe al doilea compartimenr al vasului. Se acopera cu un capac. Dupa 2 min se adauga frunzele de varza peste stratul de peste-cu cit este mai aproape de aburi, cu atit este mai fierbinte. Se lasa totul la inabusit 10-12 min pina cind varza se inmoaie, iar pestele este facut. Se pun legumele in doua farfurii si se scoate cu grija pestele. Se ridica folia si se scurge sosul peste varza si peste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii