autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Biban de mare in vas de lut

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
un biban de mare, verdeata, ulei de masline, condimente de peste, sare, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Un biban de mare, curatat de solzi, bine spalat, este garnisit cu verdeata si condimente, uns cu ulei de masline si pus intr-un vas de lut presarat cu sare grunjoasa si albus de oua. Dupa aceea pestele este bagat in cuptorul incalzit la 180 grade C unde va sta 15-20 min. Se serveste taiat in felii, cu garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare in vas de lut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs, apoi se sareaza, se aseaza in tava

14 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Rulouri de peste cu vinete

Rulouri de peste cu vinete

Intr-o craticioara se pune untul,laptele,faina si se amesteca la foc mic pana se topeste untul

28 voturi    12 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • un biban de mare
  • verdeata
  • ulei de masline
  • condimente de peste
  • sare
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
RULOURI DI PIEPT DE PUI CU CIUPERCI