autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Biban de mare prajit

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2011

Ingrediente
2 bucati de biban proaspat, o lamaie, sare,piper, 4 linguri faina de porumb, 2 linguri faina de grau, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

- Bibanul curatat,spalat,sters cu un prosop de hartie,se stropeste cu zeama de lamaie,se lasa 10 minute la rece.
- Amestecam faina de grau cu cea de porumb,sare, piper dupa gust.
- Trecem pestele prin faina,apoi il prajim in ulei incins pe ambele parti,pana se rumeneste.
- Servim fierbinte cu mamaliguta si mujdei
Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Delicios.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 februarie 2011

    Pestele proaspat are o aroma deosebita; si cu mamaliguta si mujdei...Mmmmmmmmmm!*****

  • Lucica-Elena Puscas

    Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine) , 03 februarie 2011

    Gustos si usor de preparat.

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 03 februarie 2011

      Şi soţul meu prăjeşte peştii, mai ales cei foarte mici în făină de malai grisat. Ies ca niste săraţele şi se mănâncă întregi, cu oase cu tot. Reţeta ta e super, dar de unde ai luat bibanul?

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      ce pofta mi-ai facut...yami yami..:)!

    • Mimo

      Mimo (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      Arata delicios. Mi-ai facut pofta!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      Foarte bun ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati de biban proaspat
  • o lamaie
  • sare,piper
  • 4 linguri faina de porumb
  • 2 linguri faina de grau
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor in sos de lamaie