autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Biban de mare prajit

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2011

Ingrediente
2 bucati de biban proaspat, o lamaie, sare,, 4 linguri faina de porumb, 2 linguri faina de grau, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

- Bibanul curatat,spalat,sters cu un prosop de hartie,se stropeste cu zeama de lamaie,se lasa 10 minute la rece.
- Amestecam faina de grau cu cea de porumb,sare, piper dupa gust.
- Trecem pestele prin faina,apoi il prajim in ulei incins pe ambele parti,pana se rumeneste.
- Servim fierbinte cu mamaliguta si mujdei
Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de somn pe pat de legume si sos de smantana

File de somn pe pat de legume si sos de smantana

Intr-o tigaie tip woc se pune uleiul si untul si se pune pe foc mic,cand untul s-a topit se adauga

3 voturi    2 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Ceatal la grill (gratar) cu sos alb

Ceatal la grill (gratar) cu sos alb

Ceatalul este un pestisor marin,foarte gustos, mic,dar mai mare decat hamsia... Cu mirosul lui \"innebuneste\"

8 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Delicios.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 februarie 2011

    Pestele proaspat are o aroma deosebita; si cu mamaliguta si mujdei...Mmmmmmmmmm!*****

  • Lucica-Elena Puscas

    Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine) , 03 februarie 2011

    Gustos si usor de preparat.

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 03 februarie 2011

      Şi soţul meu prăjeşte peştii, mai ales cei foarte mici în făină de malai grisat. Ies ca niste săraţele şi se mănâncă întregi, cu oase cu tot. Reţeta ta e super, dar de unde ai luat bibanul?

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      ce pofta mi-ai facut...yami yami..:)!

    • Mimo

      Mimo (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      Arata delicios. Mi-ai facut pofta!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      Foarte bun ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati de biban proaspat
  • o lamaie
  • sare,
  • 4 linguri faina de porumb
  • 2 linguri faina de grau
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii