Incepem prin a pregati stafidele punandu-le la inmuiat cu putina apa calda cat sa le acopere, facem cafeaua si lichefiem margarina in microunde timp de aproape un minut.
Sfaramam biscuitii cu mana sau ajutorul unui sucitor de lemn si-i punem intr-un vas destul de incapator peste care ajunge zaharul,margarina, cafeaua (nu fierbinte), cacaua, esenta de rom, coaja de portocala si stafidele stoarse de apa.Totul se amesteca bine. Compozitia trebuie sa aiba un aspect nici prea moale, dar nici prea tare.
Cu ajutorul mainilor facem bile cam de marimea unei mingi de ping-pong pe care le rostogolim prin nuca de cocos. Odata terminate toate bilele de facut se pun pe un platou in frigider pana in momentul servirii.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii