autor:

Diana

» » Dulciuri diverse

Bilute de cocos la cuptor

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2011

Ingrediente
200g zahar, 200g nuca de cocos, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ouale se bat si se adauga zaharul si nuca de cocos.
Din acest aluat se fac bilute care se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa la cuptor pana se rumenesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de cocos la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu caise

Prajitura cu caise

Intr-o tigaie topim untul si zaharul impreuna cu sucul de lamaie si punem caisele spalate si despartite

10 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Saratele cu mix de branzeturi

Saratele cu mix de branzeturi

Intr-un bol mixam untul, de la temperatura camerei, impreuna cu iaurtul. Adaugam mixul de branzeturi

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200g zahar
  • 200g nuca de cocos
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Diana
France`s Cake

France`s Cake

Blatul alb: Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul si esenta de vanilie, pana devin ca o crema.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Pizza Diana

Pizza Diana

Aluatul:: faina se amesteca cu drojdia. Se pune apoi uleiul si se amesteca. Se adauga sare si lapte

4 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Friptura de pulpe de pui

Friptura de pulpe de pui

Peste pulpe se pune sare si piper se fac gauri in pulpe si in fiecare se pune care un catel de usturoi.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chec brun