autor:

Diana

» » Dulciuri diverse

Bilute de cocos la cuptor

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2011

Ingrediente
200g zahar, 200g nuca de cocos, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ouale se bat si se adauga zaharul si nuca de cocos.
Din acest aluat se fac bilute care se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa la cuptor pana se rumenesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de cocos la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu prune

Tarta cu prune

Amesteci galbenusurile cu zaharul pana se dizolva, adaugi smantana si uleiul, faina, praful de copt

6 voturi    5 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Gogosi umplute cu crema de ciocolata

Gogosi umplute cu crema de ciocolata

Incepem cu crema: Intr-un bol punem ciocolata amaruie si cea cu lapte, rupta bucatele. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200g zahar
  • 200g nuca de cocos
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Diana
France`s Cake

France`s Cake

Blatul alb: Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul si esenta de vanilie, pana devin ca o crema.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Pizza Diana

Pizza Diana

Aluatul:: faina se amesteca cu drojdia. Se pune apoi uleiul si se amesteca. Se adauga sare si lapte

4 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Friptura de pulpe de pui

Friptura de pulpe de pui

Peste pulpe se pune sare si piper se fac gauri in pulpe si in fiecare se pune care un catel de usturoi.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Clatite "bronzate" cu branza si menta