Se prepara siropul astfel: se pune la fiert apa in care se adauga zaharul si cacaoa si se lasa pe foc, dinmomentul in care fierbe, cam 5 min.
Se bate tare frisca lichida si se prepara crema de vanilie conform instructiunilor de pe plic.
Intr-o tava in care am asezat folie alimentara am aranjat un rand de biscuiti (combinati si simpli si cu cacao), am insiropat, apoi am aranjat in mod opus alt rand de biscuiti si iarasi am insiropat.
Am intins crema de vanilie, deasupra am aranjat rondele de banane pana am acoperit in totalitate crema, si iarasi am aranjat, in acelasi mod, 2 straturi de biscuiti, pe care le-am insiropat.
Am dat tava la frigider pana a doua zi pentru ca biscuitul sa aibe destul timp sa absoarba tot siropul, apoi am intins frisca batuta si am servit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii