Ingrediente
•340 gr migdale macinate, •340 gr zahar pudra, •30 ml lichior de migdale, •4 albusuri
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
12 voturi
Mod de preparare
2. Bate albusurile spuma intr-un bol mare.
3. Adauga in albusuri zaharul cu migdalele macinate si amesteca usor..Adauga lichiorul si amesteca pana ce obti o pasta moale.
4. Folosind o lingurita, aseaza mingiute mici pe o tava tapetata cu foaie de copt, la 2 cm distanta una de alta, caci ele se vor extinde.
5. Coace-le timp de 15 minute.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Czompa (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009
Super, deja imi lasa gura apa...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009
Arata grozav...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009
Felicitari Laura!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009
Super, cred ca sunt foarte delicioase.Felicitari pentru reteta!
Alexandrina (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009
Super! Ai niste retete minunate!