autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Ingrediente
•340 gr migdale macinate, •340 gr zahar pudra, •30 ml lichior de migdale, •4 albusuri

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.
2. Bate albusurile spuma intr-un bol mare.
3. Adauga in albusuri zaharul cu migdalele macinate si amesteca usor..Adauga lichiorul si amesteca pana ce obti o pasta moale.
4. Folosind o lingurita, aseaza mingiute mici pe o tava tapetata cu foaie de copt, la 2 cm distanta una de alta, caci ele se vor extinde.
5. Coace-le timp de 15 minute.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Amaretti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata de visine

Inghetata de visine

Mai intai, se scot sâmburii vişinelor, se pun în congelator peste noapte, împreună

0 voturi    0 comentarii
13h
Spume si creme dulci
Supa de rosii

Supa de rosii

1. Se spala legumele si se lasa la scurs. Intr-o oala incapatoare se pun legumele la fiert, mai putin

10 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iulie 2011

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Excelenti...

  • chima mihaela

    chima mihaela (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Am incercat aceasta reteta si a iesit f,f,buna!!ai mei abia asteapta sa le fac din nou.Pe langa lichior de migdale(amaretto) am mai adugat si putina esenta de migdale pentru un surplus de aroma.Multumesc Laura si succes in continuare, esti foarte talentata.

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Super, deja imi lasa gura apa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Arata grozav...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Felicitari Laura!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Super, cred ca sunt foarte delicioase.Felicitari pentru reteta!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Super! Ai niste retete minunate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • •340 gr migdale macinate
  • •340 gr zahar pudra
  • •30 ml lichior de migdale
  • •4 albusuri

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inghetata de fragi Inghetata de fragi

Fragii se macina in robotul de bucatarie cu 2 linguri de suc de lamaie dupa care se trec prin sita ca sa nu ramana samburi si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Crema de portocale