autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Ingrediente
•340 gr migdale macinate, •340 gr zahar pudra, •30 ml lichior de migdale, •4 albusuri

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.
2. Bate albusurile spuma intr-un bol mare.
3. Adauga in albusuri zaharul cu migdalele macinate si amesteca usor..Adauga lichiorul si amesteca pana ce obti o pasta moale.
4. Folosind o lingurita, aseaza mingiute mici pe o tava tapetata cu foaie de copt, la 2 cm distanta una de alta, caci ele se vor extinde.
5. Coace-le timp de 15 minute.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Amaretti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Sorbet de lamaie

Sorbet de lamaie

1. Se bate spuma tare albusurile.Se face un sirop din zahar si apa, la foc potrivit, pana ce zaharul

10 voturi    8 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Inghetata de ciocolata cu crema de iaurt si fructe

Inghetata de ciocolata cu crema de iaurt si fructe

1. Se topesc ciocolatele in cuptorul cu microunde. 2. Intr-un blender se toarna laptele, crema de

14 voturi    7 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iulie 2011

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Excelenti...

  • chima mihaela

    chima mihaela (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Am incercat aceasta reteta si a iesit f,f,buna!!ai mei abia asteapta sa le fac din nou.Pe langa lichior de migdale(amaretto) am mai adugat si putina esenta de migdale pentru un surplus de aroma.Multumesc Laura si succes in continuare, esti foarte talentata.

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Super, deja imi lasa gura apa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Arata grozav...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Felicitari Laura!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Super, cred ca sunt foarte delicioase.Felicitari pentru reteta!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Super! Ai niste retete minunate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • •340 gr migdale macinate
  • •340 gr zahar pudra
  • •30 ml lichior de migdale
  • •4 albusuri

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Panna cotta cu limoncello si jeleu de fructe de padure Panna cotta cu limoncello si jeleu de fructe de padure

Se pun 3 foi de gelatina la inmuiat in apa rece. Cand gelatina s-a inmuiat, se amesteca cu putina apa calda ca sa de dizolve complet. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Budinca de chia cu ananas caramelizat Budinca de chia cu ananas caramelizat

Se pune laptele la fiert. Cand laptele este fiert, se ia de pe foc si se amesteca cu smantana lichida, pasta de vanilie si trei linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Budinci
Crema de portocale