Batem spuma tare albusurile.
Adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa.
Adaugam cocosul si faina si omogenizam.
Modelam bilute si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Le aplatizam usor cu ajutorul unei furculite.
Incingem cuptorul apoi le dam la cuptor pe treapta cea mai de sus 5-10 minute dor cat se rumenesc usor pe fund.
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii