autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti cu merisoare

Autor: Baranga Andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Baranga Andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2013

Ingrediente
200 grame unt (la temperatura camerei), 200 grame zahar, 200 grame faina, 2 oua, 100 grame merisoare, 1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema.
Se adauga cele 2 oua cu zaharul vanilat si se mixeaza in continuare.
In crema rezultata se pun merisoarele si se amesteca cu o lingura.
La sfarsit se pune faina, amestecand tot cu lingura, pana devine un aluat potrivit de moale.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pun cu lingura mai multe gramajoare de aluat. Se lasa o anumita ditanta intre ele pentru ca in timpul coacerii, ele se latesc.
Se lasa la copt in jur de 6-7 minute. Sunt gata cand devin aurii pe margini.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu merisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu merisoare pentru copii, fara zahar

Biscuiti cu merisoare pentru copii, fara zahar

Merisoarele uscate se fac pasta cu ajutorul unui blender si a celor 12 linguri de lapte.Se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Biscuiti englezesti( shortbread)cu merisoare si portocale

Biscuiti englezesti( shortbread)cu merisoare si portocale

Preincalzim cuptorul la 200 de grade C. apoi faina impreuna cu praful de copt le cernem.Adaugam sarea

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 grame unt (la temperatura camerei)
  • 200 grame zahar
  • 200 grame faina
  • 2 oua
  • 100 grame merisoare
  • 1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Baranga Andreea
Tiramisu cu branza proaspata

Tiramisu cu branza proaspata

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se topeste cat de cat zaharul. Dupa ce s-a batut bine crema

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu aluat simplu

Pizza cu aluat simplu

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Se lasa la frigider cat timp

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Fursecuri cu ciocolata si alune