autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti cu merisoare

Autor: Baranga Andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Baranga Andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2013

Ingrediente
200 grame unt (la temperatura camerei), 200 grame zahar, 200 grame faina, 2 oua, 100 grame merisoare, 1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema.
Se adauga cele 2 oua cu zaharul vanilat si se mixeaza in continuare.
In crema rezultata se pun merisoarele si se amesteca cu o lingura.
La sfarsit se pune faina, amestecand tot cu lingura, pana devine un aluat potrivit de moale.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pun cu lingura mai multe gramajoare de aluat. Se lasa o anumita ditanta intre ele pentru ca in timpul coacerii, ele se latesc.
Se lasa la copt in jur de 6-7 minute. Sunt gata cand devin aurii pe margini.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu merisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu merisoare pentru copii, fara zahar

Biscuiti cu merisoare pentru copii, fara zahar

Merisoarele uscate se fac pasta cu ajutorul unui blender si a celor 12 linguri de lapte.Se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Biscuiţi cu merişoare şi alune

Biscuiţi cu merişoare şi alune

1. Se amestecă untul, zahărul şi extractul de vanilie cu o lingură de lemn. 2. Se adaugă făina,

2 voturi    1 comentariu
2h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 grame unt (la temperatura camerei)
  • 200 grame zahar
  • 200 grame faina
  • 2 oua
  • 100 grame merisoare
  • 1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Baranga Andreea
Tiramisu cu branza proaspata

Tiramisu cu branza proaspata

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se topeste cat de cat zaharul. Dupa ce s-a batut bine crema

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu aluat simplu

Pizza cu aluat simplu

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Se lasa la frigider cat timp

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Papanasi fierti cu smantana si dulceata