autor:

Camelia

» » Dulciuri diverse

Biscuiti cu miere pentru micul dejun

Autor: Camelia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 decembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 decembrie 2016

Ingrediente
220 g faina, 100 g unt, 110 g zahar, 1 ou, esenta de vanilie (optional), 1 praf de sare, miere, colorant rosu sau ce culoare doriti, Pentru decor:, bombonele Dr Oetker

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol, punem untul usor topit si zaharul. Mixam pana cand se incorporeaza cele doua ingrediente. Adaugam oul, 1-2 lingurite de miere, praful de sare si esenta de vanilie. Mixam pana cand amestecul devine omogen iar apoi adaugam colorantul. Colorantul meu a fost rosu, dar s-a transformat in roz. :) Adaugam faina si mixam usor pana se incorporeaza. Scoatem aluatul pe masa de lucru si il framantam putin. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nelipicios. Presaram faina peste aluat si pe masa de lucru. Cu un sucitor, intindem aluatul, iar apoi incepem sa decupam cu ce forma dorim. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam biscuitii in tava. Mie mi-au intrat 25 de biscuiti in tava. Am copt 2 tavi. Introducem tava in cuptor si o lasam la 170 grade C (sau treapta 2), timp de 10-15 minute, sau pana cand biscuitii se rumenesc usor la suprafata. Verificam des biscuitii ca sa nu se arda. Decoram biscuitii cu bombonele (bomboanele au fost lipite cu miere). Noi i-am servit cu miere si lapte cald. Sunt deliciosi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu miere pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulouri cu dovleac si nuca

Rulouri cu dovleac si nuca

Curatam dovleacul de coaja si indepartam semintele. Dam dovleacul prin razatoarea mare. Amestecam

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Mere rase in coca de clatite

Mere rase in coca de clatite

Intr-un vas se pun galbenusurile cu sarea, aromele si scortisoara si se amesteca. Se pune apoi uleiul

10 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 220 g faina
  • 100 g unt
  • 110 g zahar
  • 1 ou
  • esenta de vanilie (optional)
  • 1 praf de sare
  • miere
  • colorant rosu sau ce culoare doriti
  • Pentru decor:
  • bombonele Dr Oetker

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia
Mini cupcakes

Mini cupcakes

Topim untul. Lasam untul sa se raceasca putin. Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Gogosi glazurate cu ciocolata alba

Gogosi glazurate cu ciocolata alba

Intr-o craticioara punem la incalzit laptele. Adaugam si untul. Amestecam usor pana se topeste untul

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Baclava inghetata

Baclava inghetata

Intindem o foaie de prospetime, scoatem inghetata din cutie si trebuie sa ii dam o forma dreptunghiulara.

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Reţetă de preparare a papanaşilor