Prepara biscuiti spritati de casa cu aceasta reteta simpla din copilarie. Un desert delicios si usor de facut, perfect pentru a-ti aduce aminte de gusturile de altadata.
Se amesteca toate ingredientele (untura/untul trebuie sa fie tinute la temperatura camerei).
Se framanta doar cat sa se formeze un aluat, nu mai mult!
Se da la rece cel putin 30 de minute.
La masina de tocat manuala se monteaza dispozitivul prin care se fac biscuitii si se pune aluatul, cate putin si se apasa usor. Biscuitii vor iesi foarte frumosi, cu tepi, se pot face bastonase si coronite.
Se coc la 180 de grade C, timp de 20-25 de minute pana incep sa se rumeneasca.
Daca doriti, dupa ce ii scoateti din cuptor, pudrati-i cu zahar praf vanilat.
Incearca si reteta de salam de biscuiti, amandine sau prajitura cartof. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii