Se bat cu mixerul ouale cu zahar pana obtineti o spuma. Dupa care, se adauga vanilia,uleiul,laptele,nuca maruntita si praful stins cu lamaie, se amesteca bine toate si se pune faina.Se face un aluat ca pentru tort. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina (intr-o tava de 40/25 diametru), se baga la cuptor la foc mediu, la circa 20 de minute, in functie de cuptor. Faceti si testul scobitorii pentru a va da seama cand este gata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii