autor:

Sanda_Peter

» » Dulciuri diverse

Blat pufos cu nuca

Autor: Sanda_Peter (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sanda_Peter (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2013

Ingrediente
4 oua,200 gr.zahar,o vanilie,1 praf de copt,4 ling.ulei,10 ling.lapte,200 gr.nuca,faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat cu mixerul ouale cu zahar pana obtineti o spuma. Dupa care, se adauga vanilia,uleiul,laptele,nuca maruntita si praful stins cu lamaie, se amesteca bine toate si se pune faina.Se face un aluat ca pentru tort. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina (intr-o tava de 40/25 diametru), se baga la cuptor la foc mediu, la circa 20 de minute, in functie de cuptor. Faceti si testul scobitorii pentru a va da seama cand este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat pufos cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri fragede

Fursecuri fragede

Reteta e preluata din retetarul Dr. Oetker. Mixam untul/margarina la viteza mare; adaugam treptat

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Frigărui de ananas

Frigărui de ananas

Se curăţă ananasul de coajă şi se taie bucăţi, se lasă în amestecul de rom ,ghimbir ras,nuscoară

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua,200 gr.zahar,o vanilie,1 praf de copt,4 ling.ulei,10 ling.lapte,200 gr.nuca,faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Tiramisu