autor:

Sanda_Peter

» » Dulciuri diverse

Blat pufos cu nuca

Autor: Sanda_Peter (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sanda_Peter (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2013

Ingrediente
4 oua,200 gr.zahar,o vanilie,1 praf de copt,4 ling.ulei,10 ling.lapte,200 gr.nuca,faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat cu mixerul ouale cu zahar pana obtineti o spuma. Dupa care, se adauga vanilia,uleiul,laptele,nuca maruntita si praful stins cu lamaie, se amesteca bine toate si se pune faina.Se face un aluat ca pentru tort. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina (intr-o tava de 40/25 diametru), se baga la cuptor la foc mediu, la circa 20 de minute, in functie de cuptor. Faceti si testul scobitorii pentru a va da seama cand este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat pufos cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Foietaj cu mere

Foietaj cu mere

Se scoate foietajul de la congelator si se lasa la dezghetat pe masa (atentie, nu se lasa sa ajunga

10 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Clafoutis cu cacao, visine si capsune

Clafoutis cu cacao, visine si capsune

1. Bateti ouale cu zaharul pana acestea se deschid la culoare. 2. Cerneti faina in compozitie si

3 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua,200 gr.zahar,o vanilie,1 praf de copt,4 ling.ulei,10 ling.lapte,200 gr.nuca,faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Turnulet cu mere si violete