autor:

Sanda_Peter

» » Dulciuri diverse

Blat pufos cu nuca

Autor: Sanda_Peter (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sanda_Peter (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2013

Ingrediente
4 oua,200 gr.zahar,o vanilie,1 praf de copt,4 ling.ulei,10 ling.lapte,200 gr.nuca,faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat cu mixerul ouale cu zahar pana obtineti o spuma. Dupa care, se adauga vanilia,uleiul,laptele,nuca maruntita si praful stins cu lamaie, se amesteca bine toate si se pune faina.Se face un aluat ca pentru tort. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina (intr-o tava de 40/25 diametru), se baga la cuptor la foc mediu, la circa 20 de minute, in functie de cuptor. Faceti si testul scobitorii pentru a va da seama cand este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat pufos cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta de dovleac americana

Placinta de dovleac americana

Faina, zaharul, untul, ouale si sarea se amesteca pentru a forma un aluat care se lasa 30 minute

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Briose fluture

Briose fluture

Se cerne faina cu praf de copt intr-un vas . Ouale se bat cu zahar, iaurt, ulei, si un varf de sare

5 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua,200 gr.zahar,o vanilie,1 praf de copt,4 ling.ulei,10 ling.lapte,200 gr.nuca,faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Sirop de menta