Se amesteca toate ingredientele, se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt, se aseaza compozitia in tava si se introduce in cuptor la foc mic pana este gata.
Cand s-a racit se face o crema si se pune peste blat.
SAU
Se amesteca toate aceste ingrediente de mai sus, se pun intr-o tava si se aseaza fructe de sezon (daca este vara, fructe de padure sau orice alt fruct)
Este delicios si se prepara foarte repede.
Eu il fac des si pun fructe daca am in bucatarie, daca nu prepar o crema din margarina, zahar, cacao, zahar vanilinat sau orice alt fel de crema.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii