autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Boeuf mode

   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1,5 kg pulpa de vaca, , 100 g slanina, , 1 picior de vitel, , 100 g sorici, , 2 kg morcovi, , 3 cepe, , 2 echalote (se pot inlocui cu un pumn de arpagic), , 1 cana de vin alb, , 1 cana de apa, , 1 lingura de ulei, , sare, piper, cimbru, foaie de dafin

Dificultate: Medie Timp: 4h

0 voturi

Mod de preparare

Se impaneaza bucata de pulpa cu slanina taiata ca degetul mic. Slanina neafumata, doar tinuta la saramura, este buna. In caz contrar, slanina afumata se taie si se opareste.
Se leaga pulpa cu sfoara alimentara.
Se taie morcovii, ceapa si echalotele (arpagicul) in rondele
Intr-o cratita de tuci se incinge uleiul, se rumeneste pulpa pe toate partile.
Se garniseste fundul cratitei cu sorici, se pune piciorul de vitel, cimbru, foaia de dafin, morcovii, ceapa si echalotele (arpagicul).
Se sareaza, pipereaza, se acopera cu apa si vinul.
Se da focul la maxim pina incepe sa fiarba, dupa care se acopera si se coboara focul la minim. Se lasa sa fiarba molcom 2h 30 - 3h.
Este mult mai bun a doua zi, reincalzit sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Boeuf mode" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita cu  ficatei (sote) de pui

Tocanita cu ficatei (sote) de pui

Curatam si spalam ficateii si ii lasam intr-o stecuratoare la scurs. Ceapa o taiem solzisori si ardeiul

12 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Cartofii se curata,se spala si se taie felii subtiri. Cu ciupercile procedam la fel,le curatam si

22 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

4h

0 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpa de vaca
  • 100 g slanina
  • 1 picior de vitel
  • 100 g sorici
  • 2 kg morcovi
  • 3 cepe
  • 2 echalote (se pot inlocui cu un pumn de arpagic)
  • 1 cana de vin alb
  • 1 cana de apa
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foaie de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne tocata