autor:

» » Supe de carne

Bogracs

Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 ianuarie 2016

Ingrediente
Pentru un ceaun de 8 litri:, 2 cepe mari,, 3 morcovi,, 4 ardei mari rosii, verzi, galbeni (cum ai),, boia de ardei dulce,, 8 bucati costita afumata,, 1 kg carne porc pulpa,, 0,5 kg piept de pui,, 4 rosii mari zemoase,, 1 kg cartofi,, 3 oua,, 6 linguri faina,, sare,, delikat,, piper macinat,, frunze patrunjel,, 100 ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Cureti ceapa, morcovii, ardeii, le speli si le tai marunt. Pui in ceaun uleiul sa se incinga apoi pui legumele la calit.

Cand s-au calit putin adaugi boiaua si rosiile curatate de coaja si taiate marunt si pui si carnea de porc taiata cubulete si costita afumata.Le lasi sa se inabuse cam 5 minute si apoi adaugi 2 litri de apa si lasi sa fiarba pe jumatate carnea.

Apoi se adauga carnea de pui taiata cubulete si se lasa sa fiarba bine carnea.

Cand e carnea aproape fiarta pui cartofii curatati si taiati in cuburi si intre timp pregatesti galustele din cele 3 oua si faina si putin patrunjel taiat fin(pentru aspect).

Le dau forma dorita la galuste si le lasi la fiert cam 7-8 minute.Inainte de a lua ceaunul de pe foc pui condimentele: sare, piper, delikat si la urma frunzele de patrunjel taiate marunt.

Se serveste calda cu ardei iute (cui ii place).

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bogracs" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Bogracs

Bogracs

Porționăm întâi carnea. Curățam ceapa și legumele, apoi le tăiem mărunt. Roșiile

17 voturi    3 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza Legumele

6 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru un ceaun de 8 litri:
  • 2 cepe mari,
  • 3 morcovi,
  • 4 ardei mari rosii
  • verzi
  • galbeni (cum ai),
  • boia de ardei dulce,
  • 8 bucati costita afumata,
  • 1 kg carne porc pulpa,
  • 0,5 kg piept de pui,
  • 4 rosii mari zemoase,
  • 1 kg cartofi,
  • 3 oua,
  • 6 linguri faina,
  • sare,
  • delikat,
  • piper macinat,
  • frunze patrunjel,
  • 100 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de RADA ADRIANA
Supa de perisoare cu conopida

Supa de perisoare cu conopida

Mod de preparare: Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ficatei cu piure de brocoli

Ficatei cu piure de brocoli

Intr-o oala mai mare se pune in apa cu sare brocolli la fiert pentru 10-12 minute.Dupa ce se fierbe

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii
Savarine

Savarine

Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul,uleiul, praful de sare, le mixam iar in laptele caldut

9 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Supa de cartofi cu carne de porc