autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Bogracs

Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 ianuarie 2016

Ingrediente
Pentru un ceaun de 8 litri:, 2 cepe mari,, 3 morcovi,, 4 ardei mari rosii, verzi, galbeni (cum ai),, boia de ardei dulce,, 8 bucati costita afumata,, 1 kg carne porc pulpa,, 0,5 kg piept de pui,, 4 rosii mari zemoase,, 1 kg cartofi,, 3 oua,, 6 linguri faina,, sare,, delikat,, piper macinat,, frunze patrunjel,, 100 ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Cureti ceapa, morcovii, ardeii, le speli si le tai marunt. Pui in ceaun uleiul sa se incinga apoi pui legumele la calit.

Cand s-au calit putin adaugi boiaua si rosiile curatate de coaja si taiate marunt si pui si carnea de porc taiata cubulete si costita afumata.Le lasi sa se inabuse cam 5 minute si apoi adaugi 2 litri de apa si lasi sa fiarba pe jumatate carnea.

Apoi se adauga carnea de pui taiata cubulete si se lasa sa fiarba bine carnea.

Cand e carnea aproape fiarta pui cartofii curatati si taiati in cuburi si intre timp pregatesti galustele din cele 3 oua si faina si putin patrunjel taiat fin(pentru aspect).

Le dau forma dorita la galuste si le lasi la fiert cam 7-8 minute.Inainte de a lua ceaunul de pe foc pui condimentele: sare, piper, delikat si la urma frunzele de patrunjel taiate marunt.

Se serveste calda cu ardei iute (cui ii place).

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bogracs" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Bogracs

Bogracs

Porționăm întâi carnea. Curățam ceapa și legumele, apoi le tăiem mărunt. Roșiile

5 voturi    3 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Zuppa di cozze alla napoletana ( Supa de scoici tipic napoletan)

Zuppa di cozze alla napoletana ( Supa de scoici tipic napoletan)

Sub jet de apa rece, spalati bine scoicile cu partea abraziva a buretelui, iar cozile smulgeti-le

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru un ceaun de 8 litri:
  • 2 cepe mari,
  • 3 morcovi,
  • 4 ardei mari rosii
  • verzi
  • galbeni (cum ai),
  • boia de ardei dulce,
  • 8 bucati costita afumata,
  • 1 kg carne porc pulpa,
  • 0,5 kg piept de pui,
  • 4 rosii mari zemoase,
  • 1 kg cartofi,
  • 3 oua,
  • 6 linguri faina,
  • sare,
  • delikat,
  • piper macinat,
  • frunze patrunjel,
  • 100 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de RADA ADRIANA
Supa de perisoare cu conopida

Supa de perisoare cu conopida

Mod de preparare: Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ficatei cu piure de brocoli

Ficatei cu piure de brocoli

Intr-o oala mai mare se pune in apa cu sare brocolli la fiert pentru 10-12 minute.Dupa ce se fierbe

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii
Savarine

Savarine

Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul,uleiul, praful de sare, le mixam iar in laptele caldut

7 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ostropel de peste