Cureti ceapa, morcovii, ardeii, le speli si le tai marunt. Pui in ceaun uleiul sa se incinga apoi pui legumele la calit.
Cand s-au calit putin adaugi boiaua si rosiile curatate de coaja si taiate marunt si pui si carnea de porc taiata cubulete si costita afumata.Le lasi sa se inabuse cam 5 minute si apoi adaugi 2 litri de apa si lasi sa fiarba pe jumatate carnea.
Apoi se adauga carnea de pui taiata cubulete si se lasa sa fiarba bine carnea.
Cand e carnea aproape fiarta pui cartofii curatati si taiati in cuburi si intre timp pregatesti galustele din cele 3 oua si faina si putin patrunjel taiat fin(pentru aspect).
Le dau forma dorita la galuste si le lasi la fiert cam 7-8 minute.Inainte de a lua ceaunul de pe foc pui condimentele: sare, piper, delikat si la urma frunzele de patrunjel taiate marunt.
Se serveste calda cu ardei iute (cui ii place).
POFTA BUNA!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii