Macinam biscuitii si nucile. Adaugam cacao, zaharul vanilat, romul si amestecam.
Incorporam untul topit si amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia. Luam in mana cam o lingura din compozitie. Punem in mijloc o visina si modelam biluta in jurul acesteia.
La sfarsit le tavalim prin cacao, fistic macinat, nuci macinate, nuca de cocos, zahar pudra sau tos. Eu am preferat sa le imbrac in ciocolata topita in baine-marine.
Pofta buna!
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Diva in Bucatarie.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii