autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors craiovean

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
urzici, orez, leustean, oua, bors, spanac, usturoi verde, smantana, salata verde, ceapa verde, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se pun la fiert in apa rece (2 l) cu sare. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga salata, spanacul si urzicile, apoi orezul si borsul fierbe separat. Se adauga sare si piper, se presara leusteanul tocat marunt, se mai da in cateva clocote si se drege cu oua batute si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors craiovean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorbita de legume cu smantana , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Ciorbita de legume cu smantana , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Cartofii se curata si se taie cubulete . Varza se taie fasii subtiri . Morcovul se curata si se taie

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa de legume cu bacon afumat

Supa de legume cu bacon afumat

Mai intai curatam toate legumele si le spalam. Ceapa o tocam solzisori, iar restul legumelor le

27 voturi    13 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa Crema de Urzici cu cartofi