autor:

Anonim

» » Supe de legume

Bors cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ceapa, ceapa verde, morcovi, leustean verde, sare, patrunjel verde, bors, telina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii si telina se fierb impreuna, apoi se adauga si bucatile de carne si se continua fierberea. Spre sfarsitul fierberii, se adauga borsul, ceapa verde, uleiul si se mai fierb cca 5 min. Se scot morcovii si telina. Se adauga leustean si jumatate din cantitatea de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors cu carne de miel

Bors cu carne de miel

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Supă de varză roșie

Supă de varză roșie

Varza roșie se curăță de primele frunze, apoi se taie fâșii, care se taie la rândul lor bucățele. Ceapa

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa-crema de dovleac Supa-crema de dovleac

Nu am facut niciodata, dar mi-am zis ca merita sa incerc. Dovleacul il aveam de la tara, mi-a mai ramas sa caut cea mai buna reteta. Fiindca

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac cu mar Supa crema de dovleac cu mar

Pentru inceput am facut supa de pui. Am avut cateva resturi ramase de la un pui, adica gat, grasime si aripi, le-am pus la fiert in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de arpacas, naut, ciuperci, cu bacon crocant