Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
carne de miel, ceapa, ceapa verde, morcovi, leustean verde, sare, patrunjel verde, bors, telina
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Morcovii si telina se fierb impreuna, apoi se adauga si bucatile de carne si se continua fierberea. Spre sfarsitul fierberii, se adauga borsul, ceapa verde, uleiul si se mai fierb cca 5 min. Se scot morcovii si telina. Se adauga leustean si jumatate din cantitatea de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de miel" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca.
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate