autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Bors cu carne de vaca

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 600 g carne de vacă, 1-2 I apă, 200 g ceapa, 150 g morcovi, 100 g ţelină, 100 ml ulei, 400 g castraveti, 1,500 I borş, 200 g albituri, 50 g leustean, 50 g patrunjel, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Carnea se curata, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare, se spumeaza si se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt. Borsul se fierbe separat, se spumeaza si se strecoara. Zarzavatul se inabusa in ulei cu adaos de apa, apoi se adauga in vasul cu carne, impreuna cu castravetii acri, care au fost spalati, curatati, taiati in cuburi si scursi de zeama. Se continua fierberea inca 30 minute. Cind carnea a fiert se adauga borsul, spre sfirsitul fierberii. Se potriveste gustul de sare si acru. Se serveste cu verdeata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de vaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba mea de perisoare

Ciorba mea de perisoare

Se pune oala la fiert,cand fierbe apa se pune zarzavatul tocat se lasa la fiert si se prepara perisoarele

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de spanac (de post)

Ciorba de spanac (de post)

incepem cu spalatul spanacului in 3 ape. Dupa ce am spalat spanacul, punem uleiul la incins intro

7 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    bety , 27 iunie 2008

    se poate servi la urma cu smantana ai da o savoare foarte buna

Dificultate

Medie

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 600 g carne de vacă
  • 1-2 I apă
  • 200 g ceapa
  • 150 g morcovi
  • 100 g ţelină
  • 100 ml ulei
  • 400 g castraveti
  • 1,500 I borş
  • 200 g albituri
  • 50 g leustean
  • 50 g patrunjel
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Fara foto

bety

se poate servi la urma cu smantana ai da o savoare foarte buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oaie