autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » Supe de carne

Bors cu carne de vita

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2011

Ingrediente
500 gr carne vita, 2 cepe, morcov, 1 radacina de patrunjel, 3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion, 1ardei, tije de telina, telina radacina, 2 cartofi, leustean, bors, sare, concentrat de vita, smantana, o lingura ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se curata spuma. Legumele se taie dupa dorinta si se calesc putin in ulei: mai intai ceapa, apoi se adauga radacinoasele, ardeiul si tija de telina. Cand carnea este aproape fiarta se pun in oala legumele calite, rosiile sau sucul de rosii, sare, concentrat de vita. Se dau in doua clocote, se adauga borsul. Se serveste simpla sau cu smantana.
Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se curata spuma. Legumele se taie dupa dorinta si se calesc putin in ulei:
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Supe de carne
Supa de limba cu taitei

Supa de limba cu taitei

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

12 voturi    5 comentarii
2h
Supe de carne
Supa de gaina

Supa de gaina

Se curata gaina, se spala bine si se lasa in apa rece. Se pune la fiert apa rece, se adauga bucatile

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    O ciorbica buna si sanatoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne vita
  • 2 cepe, morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion
  • 1ardei
  • tije de telina
  • telina radacina
  • 2 cartofi
  • leustean
  • bors
  • sare
  • concentrat de vita
  • smantana
  • o lingura ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Ciocolata rupta bucati se pune la topit in frisca incalzita( sa nu fiarba !) pe bain-marie. Cand

9 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cheesecake light cu banane, piersici si zmeura

Cheesecake light cu banane, piersici si zmeura

Blatul: se zdrobesc biscuitii foarte fin. Se topeste ciocolata ciocolata şi untul la bain-marie.

3 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
Sarmalute in foi de vita cu carne si quinoa

Sarmalute in foi de vita cu carne si quinoa

Se spala boabele de quinoa in mai multe ape si le lasam la inmuiat in apa calda. Frunzele (daca sunt

6 voturi    5 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

O ciorbica buna si sanatoasa.

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de miel Ciorba de miel

Se spala carnea de miel si se pune la fiert. Intre timp, se spumeaza supa. Cand carnea este fiarta, se scoate pentru a se dezosa. In

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Punem apa la fiert. Nu vom adauga sare pentru ca avem zeama de varza sarata. Curatam, spalam si tocam legumele cuburi si le adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe