Se pune carnea la fiert. Se adauga sare. In timp ce fierbe, se ia spuma; cand nu mai iese spuma murdara, se adauga ceapa tocata marunt. Apoi se adauga morcovii taiati cubulete mici si ardeii grasi taiati marunt.
Spre sfarsit (carnea sa fie aproape fiarta), se adauga cartofii taiati cubulete. Se pune verdeata dar se pastreaza leustean si pentru cand se opreste borsul. Se pun taiteii, o lingura-doua de bulion. Se sareaza apoi dupa gust si se adauga un varf de cutit de cimbru.
Cand s-au fiert cartofii si taiteii, se pune bors dupa gust. Daca e nevoie se mai adauga apa.
Se da in 2-3 clocote (sa nu se simta gust de bors nefiert).
Oul se bate si se adauga in bors amestecand in continuu in oala ca sa se separe oul batut in \"firicele\".
Cand se da jos de pe foc, se pune restul de verdeata.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii