Se pune carnea la fiert. Se adauga sare. In timp ce fierbe, se ia spuma; cand nu mai iese spuma murdara, se adauga ceapa tocata marunt. Apoi se adauga morcovii taiati cubulete mici si ardeii grasi taiati marunt.
Spre sfarsit (carnea sa fie aproape fiarta), se adauga cartofii taiati cubulete. Se pune verdeata dar se pastreaza leustean si pentru cand se opreste borsul. Se pun taiteii, o lingura-doua de bulion. Se sareaza apoi dupa gust si se adauga un varf de cutit de cimbru.
Cand s-au fiert cartofii si taiteii, se pune bors dupa gust. Daca e nevoie se mai adauga apa.
Se da in 2-3 clocote (sa nu se simta gust de bors nefiert).
Oul se bate si se adauga in bors amestecand in continuu in oala ca sa se separe oul batut in \"firicele\".
Cand se da jos de pe foc, se pune restul de verdeata.
Pofta buna!
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii